OfficeGrip_logo

Microsoft begint met het testen van 3 nieuwe Skype voor Bedrijven diensten

Microsoft is toe aan de volgende fase van haar meerdelige Skype voor Bedrijven uitrol met de lancering van 3 nieuwe preview programma’s van haar beloofde Skype voor Bedrijven diensten. Vanaf gisteren hebben de technische previews 3 nieuwe diensten. Om mee te doen aan de test programma’s hebben gebruikers een Office 365 Enterprise plan of een Skype voor bedrijven Plan 2 nodig. 

De drie nieuwe diensten:

Skype Meeting Broadcast stelt gebruikers in staat om een Skype voor bedrijven meeting via internet te houden met 10.000(!) mensen. Deze dienst is voor grote virtuele meetings zoals bijv. webinars. Deze preview is wereldwijd verkrijgbaar.

PSTN (Public Switched Telephone Network) Conferencing stelt gebruikers in staat om een Skype voor bedrijven meeting te houden in Office 365 met mensen die een ouderwetse landlijn of ook een mobiele telefoon. Deze dienst laat gebruikers dus meetings houden met mensen die geen gebruik maken van Skype. Deze preview is op dit moment alleen in Amerika te verkrijgen.

Cloud PBX with PSTN Calling geeft gebruikers de mogelijkheid traditionele telefoongesprekken te houden in Skype voor Bedrijven met de mogelijkheden om gesprekken in de acht te zetten, door te verbinden etc. Deze preview is gebouwd op de enterprise voice technology van Lync Server en Skype voor Bedrijven Server en draait op Azure. Ook deze preview is alleen nog maar verkrijgbaar in Amerika.

Aan het einde van 2015 zullen PSTN Conferencing en Cloud PBX ook in de rest van de wereld verkrijgbaar zijn.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!