Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-Bookings-boekingssysteem

Microsoft presenteert een boekingssysteem voor bedrijven

Microsoft introduceert een boekingssysteem waarin klanten bij bedrijven afspraken kunnen maken. Via dit systeem is het mogelijk voor klanten om bij bedrijven en medewerkers van deze bedrijven afspraken in te boeken. Het systeem maakt gebruik van Office 365, het abonnement van Office-diensten van Microsoft.

Op het moment dat klanten een dag en tijd uitzoeken kunnen ze direct zien of dit ook uitkomt bij de medewerker van het bedrijf. Vervolgens krijgen ze een e-mailbevestiging en een herinnering van de door het bedrijf bepaalde tijd voor de afspraak.

Aan de achterkant vult de dienst, genaamd Bookings, de klantgegevens automatisch in de kalender in en maakt bovendien van de klantgegevens een entry in een klantendatabase. Vanaf zowel desktop en laptops als mobiele apparaten zijn de boekingen te maken en te bekijken.

Bookings wordt beschikbaar in de webversie van Office 365 en op mobiele platformen als app. Abonnementhouders kunnen gebruik maken van de dienst via de site van Microsoft. Je hebt hiervoor wel minimaal een Office 365 Business Premium abonnement nodig.

Alhoewel Microsoft niet de eerste is met een dergelijke dienst, lijkt Bookings er op gericht op het integreren van een dergelijk boekingssysteem in het Office-systeem.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback