Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 20 april 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-windows-10-eind-juli

Microsoft brengt Windows 10 eind Juli uit

De directeur van AMD heeft tussen neus en lippen door de releasedate van Windows 10 weggegeven. Het nieuwe besturingssysteem komt eind Juli op de markt.

Windows 10 eind Juli

AMD-directrice Lisa Su gaf in een toelichting op de kwartaalcijfers van haar bedrijf het volgende prijs: “Wat we ook meenemen is de Windows 10-lancering aan het einde van juli en de impact daarvan op de back-to-school-periode”.

Verschillende releasedata

Microsoft zelf wilde alleen ‘deze zomer’ noemen als releasedate voor Windows 10 waarmee de gehele periode van juni tot en met september werd aangeduid. Niet duidelijk is of Su alleen sprak over de release van Windows 10 voor desktops en laptops. Niet onbedenkelijk is dat Microsoft de desktopversie en mobiele variant op verschillende data released.

Beschikbaarheid

Het Redmondse bedrijf kondigde Windows 10 vorig najaar aan. Thuisgebruikers van Windows 7 of hoger kunnen het eerste jaar een gratis update krijgen naar het nieuwe besturingssysteem. Windows 10 is volgens Microsoft gelijk beschikbaar in 190 landen en 111 talen, waar hoogstwaarschijnlijk Nederlands ook tussen zit.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback