Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-overname-to-do-list-app-wunderlist

Microsoft neemt to-do-list-app Wunderlist over

Onder nieuwe CEO Satya Nadella is de strategie van Microsoft om zich te richten op mobiele en cloud-toepassingen. Het overnemen van Berlijns bedrijf 6Wunderkinder valt hier dan ook onder. Het bedrijf is bekend van de to-do-list app Wunderlist.

6Wunderkinder

Nadat er een aantal weken gelden geruchten verschenen dat Microsoft gesprekken voerde met het Berlijnse bedrijf is de overname nu toch echt een feit. Microsoft zou het bedrijf hebben overgenomen voor een bedrag tussen de 100 en 200 miljoen dollar.

Wunderlist

Het bekendse product van 6Wunderkinder is de to-do-list app Wunderlist en is beschikbaar voor o.a. Windows, iOS, OS X en Android. De to-do lijstjes kunnen door de cloudfunctionaliteit vanaf ieder apparaat bekeken worden. De app kwam in 2010 uit, heeft ondertussen meer dan 13 miljoen gebruikers en werd in 2013 door Apple uitgeroepen tot app van het jaar.
Microsoft verklaart dat de standaard versie gratis blijft en de prijzen van Wunderlist Pro en Wunderlist for Business niet veranderen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback