Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 23 november 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-office-insider-programma

Microsoft opent Office Insider voor gebruikers van Office 365

Microsoft heeft nu ook voor het Microsoft Office-pakket een Insider-programma geopend. Via dit programma kunnen gebruikers de nieuwste builds krijgen van Office 2016. Op deze manier wilt Microsoft net zoals bij Windows 10 feedback ontvangen van eindgebruikers.

Office Insider

Abonnees van Office 365 Home, Personal en University kunnen zich opgeven via de website van Microsoft voor de vroege versies van het Office-pakket. Op deze manier probeert Microsoft eerst feedback van gebruikers te ontvangen voordat ze nieuwe features definitief uitrollen. Op dit moment is dit alleen nog maar mogelijk voor Windows-gebruikers, een Insider-programma voor Mac gebruikers komt eraan in de komende maanden.

Windows 10

Het Office Insider-programa volgt na het succevolle Windows 10 Insider-programma. Deze werd nog voor de release van het besturingssysteem opgezet en wordt nog steeds gebruikt om vroege versie van Windows 10-builds uit te testen

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback