Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-planner-beschikbaar-gebruikers-office-365

Microsoft Planner beschikbaar voor gebruikers van Office 365

Vanaf deze week wordt Microsoft Planner daadwerkelijk beschikbaar voor Office 365 gebruikers. In de komende weken zal Planner worden uitgerold aan alle Office 365 gebruikers die hiervoor in aanmerking komen. Het gaat hier dan om onder meer Office 365 Enterprise E1–E5, Business Essentials, Premium en Education abonnement plannen.

Alle gebruikers met geschikte abonnementen zullen automatisch het Planner-tegeltje zien verschijnen in de Office 365 app launcher wanneer het voor hen beschikbaar is. Er zijn geen verdere specifieke acties vereist van de Office 365 administrators.

De toevoeging van Planner aan de Office 365 line-up introduceert een nieuwe, verbeterde manier voor bedrijven, scholen en organisaties om hun teamwork gemakkelijk te structureren en om meer gedaan te krijgen. Met planner kunnen teams nieuwe plannen creëren; taken organiseren, toekennen en eraan samenwerken; deadlines instellen; statussen updaten en bestanden delen; en al dit terwijl visuele dashboards en email notificaties iedereen op de hoogte houdt van de progressie die geboekt wordt.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback