OfficeGrip_logo

Microsoft Planner beschikbaar voor gebruikers van Office 365

Vanaf deze week wordt Microsoft Planner daadwerkelijk beschikbaar voor Office 365 gebruikers. In de komende weken zal Planner worden uitgerold aan alle Office 365 gebruikers die hiervoor in aanmerking komen. Het gaat hier dan om onder meer Office 365 Enterprise E1–E5, Business Essentials, Premium en Education abonnement plannen. 

Alle gebruikers met geschikte abonnementen zullen automatisch het Planner-tegeltje zien verschijnen in de Office 365 app launcher wanneer het voor hen beschikbaar is. Er zijn geen verdere specifieke acties vereist van de Office 365 administrators.

De toevoeging van Planner aan de Office 365 line-up introduceert een nieuwe, verbeterde manier voor bedrijven, scholen en organisaties om hun teamwork gemakkelijk te structureren en om meer gedaan te krijgen. Met planner kunnen teams nieuwe plannen creëren; taken organiseren, toekennen en eraan samenwerken; deadlines instellen; statussen updaten en bestanden delen; en al dit terwijl visuele dashboards en email notificaties iedereen op de hoogte houdt van de progressie die geboekt wordt.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!