Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-planner-mobiele-app-iphone-android

Microsoft Planner mobiele app beschikbaar voor iPhone en Android

Microsoft heeft deze week aangekondigd dat de Microsoft Planner mobiele app nu beschikbaar is voor iPhone en Android telefoons. Degenen die nu al gebruik maken van Planner kunnen via deze app hun planning bekijken en veranderen terwijl ze onderweg zijn. Dit was een veelgevraagde toepassing sinds de web app van Planner werd gelanceerd. Degenen die voor het eerst Planner willen gebruiken kunnen starten door naar task.office.com te gaan. Wanneer je je planning hebt aangemaakt in de web app, kun je deze bekijken en updaten via de mobiele app.

Planner is beschikbaar voor gebruikers met Office 365 Enterprise E1–E5, Business Essentials, Business Premium en Education abonnementen. Huidige Planner gebruikers kunnen de app downloaden voor Android en iOS.
 

Side-by-side images of the Planner mobile app on the iPhone (left) and Android (right).

Inde komende maanden zullen verschillende functionaliteiten worden toegevoegd zoals de mogelijkheid om nieuwe planningen te maken vanuit de mobiele app en integratie met Intune.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback