Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-stream-ios-algemeen-beschikbaar

Microsoft Stream voor iOS is nu algemeen beschikbaar

Microsoft heeft vorige week aangekondigd dat de mobiele app van Microsoft Stream nu beschikbaar is voor iOS, naast de Android-versie. Ga aan de slag met de mobiele Stream-apps voor iOS & Android door naar de App Store en Google Play te gaan.

Met de mobiele Stream-apps kunt u:

  • Video’s die u snel nodig heeft vinden en bekijken met slimme zoekhulpmiddelen
  • Video’s bekijken op uw eigen gemak door inhoud op te slaan voor offline weergave
  • Live afstemmen vanaf elke locatie op livegebeurtenissen vanaf uw mobiele apparaat
  • Genieten van de beste ervaring voor het consumeren van Stream-video’s door te deeplinken in de app

 

Capture.PNG

 

Beheer Stream voor iOS & Android met InTune

IT-beheerders kunnen InTune-beleid op de mobiele apps configureren en afdwingen door de stappen in dit artikel te volgen. Met het InTune-beleid kunnen beheerders bepalen hoe de app omgaat met bedrijfsgegevens. De apps kunnen worden getarget voor zowel het beheer van mobiele apps (MAM) als het Mobile Device Management (MDM) -beleid.

Mobiele bèta

Als u vroegtijdige toegang wilt krijgen en bètafuncties wilt testen, kunt u deelnemen aan het bètaprogramma door dit aanmeldingsformulier in te vullen. Zodra dit is voltooid, wordt u toegevoegd aan de bètapool en ontvangt u een e-mailuitnodiging van testen met Apple TestFlight voor iOS of van HockeyApp voor Android-testen.

Ga voor aanvullende bronnen naar de documentatie van de Microsoft Stream mobiele app.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback