OfficeGrip_logo

Microsoft Teams - extern bellen met Teams

Microsoft Teams telefonie

Onze werkomgeving is steeds meer gaan veranderen. Waar wij vroeger alleen op kantoor zaten, zien we nu dat er steeds meer vanuit huis wordt gewerkt. Dit brengt een aantal grote veranderingen met zich mee. Denk dan bijvoorbeeld aan toegang tot gegevens en het samenwerken met collega’s. Microsoft Teams lost een aantal van deze problemen op. Zo is het makkelijk om bestanden met collega’s te delen en contact te hebben door de chat en vergader functie. Met Microsoft Teams telefonie gaan we nog net een stapje verder.

Wat is Microsoft Teams telefonie?

Microsoft Teams telefonie is een uitbreiding die ervoor zorgt dat er binnen Teams externe nummers gebeld kunnen worden. In Microsoft Teams is het al mogelijk om intern collega’s op te bellen, maar om een extern nummer te bellen in Teams heb je de uitbreiding van Teams telefonie nodig. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om alle telefonie naar de Microsoft Teams omgeving te sturen. Klanten die extern bellen op het vaste telefoonnummer, kunnen via de Microsoft Teams omgeving te woord worden gestaan. Personeel kan hierdoor makkelijker vanuit huis werken, omdat klanten die via het externe nummer bellen opgepakt kunnen worden vanuit Microsoft Teams.

Microsoft Teams telefonie zorgt er dus voor dat de complete telefonie via de Teams omgeving loopt. Het wordt mogelijk om extern te bellen en gebeld te worden. Collega’s kunnen door de complete integratie met Office 365 zien of je bereikbaar bent, gesprekken kunnen gemakkelijk worden doorverbonden en zo zijn er nog veel meer functies binnen Microsoft Teams telefonie. Bekijk voor alle mogelijkheden om extern te bellen met teams op onze Teams telefonie pagina:

Microsoft Teams telefonie & T-Mobile

De Microsoft Teams telefonie integratie zorgt ervoor dat het mogelijk is om extern te bellen met Teams. Het is ook mogelijk om de externe telefonie via T-Mobile te regelen. Met T-Mobile zorg je ervoor dat zowel de vaste als mobiele telefonie te koppelen is met de Teams omgeving. Verder is het met het T-Mobile Mitel Telepo-platform mogelijk om extra functionaliteiten toe te voegen aan de telefonie omgeving, zoals een contact center en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Met Microsoft Teams telefonie van T-Mobile is het dus mogelijk om zowel vast als mobiel compleet te integreren. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om vanuit de Teams app onbeperkt te bellen naar externe telefoonnummers. Het Telepo-platform van T-Mobile zorgt voor maximale bereikbaarheid, zelfs wanneer Microsoft Teams storing heeft.

Het mobiele netwerk van T-Mobile is verkozen tot het beste netwerk van Nederland. Met de meeste masten én mastlocaties weet je zeker dat je altijd en overal toegang hebt tot veilig en stabiel internet. Het T-Mobile netwerk beschikt over een landelijke 5G-dekking binnen heel Nederland, zodat je voorbereid bent op de toekomst.

Waarom kiezen voor een telefonie integratie

Een Microsoft Teams telefonie integratie biedt dus een aantal voordelen. Zo is het mogelijk om extern te bellen en gebeld te worden in de Teams omgeving. De bereikbaarheid van een afdeling kan ook verhoogd worden door middel van huntgroepen. Huntgroepen zorgen ervoor dat oproepen bij meerdere personen of afdelingen tegelijk binnen komen. Dit is handig als er bijvoorbeeld een afdeling sales is, waar meerdere mensen de telefoon kunnen opnemen. Met een keuzemenu kunnen klanten ook gelijk de juiste afdeling te pakken krijgen, zo hoeft er niet vanuit een persoon constant doorverbonden te worden. Benieuwd wat Microsoft Teams telefonie nog meer kan betekenen voor jou? Download dan ons eBook “De voordelen van een telefonie integratie”.

Microsoft Teams Telefonie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Teams Telefonie? Bekijk dan onze Microsoft Teams Telefonie pagina of neem contact met ons op.
Microsoft Office 365 Microsoft teams

Download het gratis eBook:

Extern bellen met microsoft teams

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  copilot-prompting
  Copilot

  Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

  Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

  Lees meer...
  copilot-studio
  Copilot

  Microsoft Copilot Studio

  Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

  Lees meer...
  microsoft-archive
  Eindgebruiker

  Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

  Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

  Lees meer...
  Logo-OfficeGrip

  OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!