Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Microsoft Teams is één jaar oud, kondigt gelijk nieuwe functies aan

Afgelopen week was de eerste verjaardag van de wereldwijde lancering van Microsoft Teams. In die tijd is Teams aanzienlijk gegroeid in zowel nieuwe mogelijkheden als gebruik door klanten. Tegenwoordig gebruiken 200.000 organisaties in 181 markten en 39 talen Teams.

Het afgelopen jaar is Microsoft Teams geëvolueerd om de ultieme hub te worden voor teamwork. Gebouwd op de kracht en schaal van Office 365 met meer dan 120 miljoen gebruikers, biedt Teams op chat gebaseerde samenwerking, vergaderen, bellen en binnenkort voice-functies voor bedrijven. Dit alles wordt ondersteund door de Microsoft Graph, waardoor uitgebreide AI-functionaliteiten mogelijk zijn. Als onderdeel van Office 365 levert Teams deze capaciteiten op unieke wijze op schaal, met bedrijfseigen beveiligings- en nalevingsnormen om te voldoen aan de behoeften van elk bedrijf, groot of klein.

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Teams heeft Microsoft nieuwe Teams-functies aangekondigd die dit jaar nog gaan uitkomen, waaronder:

 • Cloud recording – Zorg in één klik vergaderingsopnamen met automatische transcriptie en tijdcodering, zodat alle teamleden ondertitels kunnen lezen, in het gesprek kunnen zoeken en de vergadering geheel of gedeeltelijk kunnen afspelen. In de toekomst zal het ook gezichtsherkenning omvatten, dus opmerkingen kunnen worden toegeschreven aan specifieke deelnemers aan de vergadering.
 • Inline berichten vertalen – Mensen die verschillende talen spreken, kunnen vloeiend met elkaar communiceren door berichten te vertalen in kanalen en te chatten.
 • Cortana-spraakinteracties voor apparaten die geschikt zijn voor Teams -Zorg dat u eenvoudig kunt bellen, deelnemen aan een vergadering of andere mensen kunt toevoegen aan een vergadering in Teams met behulp van gesproken, natuurlijke taal. Deze functionaliteit breidt zich uit naar IP-telefoons en vergaderruimteapparaten.
 • Background blur op video – de mogelijkheid om je achtergrond te vervagen tijdens video-oproepen stelt andere deelnemers aan de vergadering in staat zich op jou te concentreren, niet op wat zich achter je bevindt.
 • Nabijheidsdetectie voor Teams-vergaderingen -Deze functie zal het voor u gemakkelijk maken om een ​​nabijgelegen en beschikbaar Skype Room System voor elke vergadering te ontdekken en toe te voegen.
 • Mobiel delen in vergaderingen – Deelnemers kunnen een live videostream, foto’s of het scherm vanaf hun mobiele apparaat delen.

 

Deze nieuwe mogelijkheden borduren voort op de nieuwe functies die het afgelopen jaar bij Teams zijn verschenen, zoals gasttoegang, nieuwe manieren om te communiceren met apps en nieuwe vergader- en belmogelijkheden.

Ook heeft Microsoft nieuwe functionaliteiten voor enterprise-grade bellen in Teams, waaronder consultatieve overdracht en delegatie van oproepen aangekondigd. Daarnaast introduceren ze Direct Routing , waarmee klanten hun bestaande telefonie-infrastructuur met Teams kunnen gebruiken om te bellen. Wanneer u een Microsoft Calling Plan of Direct Routing combineert met het telefoonsysteem voor Office 365, wordt Teams een volledige spraakservice. Deze nieuwe mogelijkheden zullen naar verwachting beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2018.

Intelligente communicatie voor uw apparaten

Hardware speelt een cruciale rol bij het leveren van consistente video- en stem services van hoge kwaliteit. Daarom kondigt Microsoft aan dat Teams nu is ingeschakeld voor een volledig spectrum aan oproep- en vergaderruimteapparaten, waaronder:

 • Microsoft samenwerkingsapparaten – Microsoft Surface Hub is een krachtig alles-in-één apparaat voor samenwerking op grote schermen. Microsoft Teams worden standaard ondersteund op Surface Hub, waardoor de mogelijkheden van Teams in vergaderruimtes met Surface Hub worden verbeterd.
 • Meeting room systems – Lenovo en HP sluiten zich aan bij bestaande partners Logitech, Crestron en Polycom om de ervaring van de conferentieruimte te transformeren met rijke audio, HD-video, center-of-room-besturing en one-touch-join. Alle Skype Room Systems ondersteunen Teams-vergaderingen.
 • Aansluitingen op bestaande apparatuur – Teams certificeert nieuwe oplossingen van BlueJeans, Pexip en Polycom om interoperabiliteit te ondersteunen voor vergaderingen in Teams met bestaande hardware-investeringen.
 • Bureautelefoons en conferentietelefoons – Nieuwe bureautelefoons van AudioCodes en Yealink – en nieuwe conferentiekamertelefoons van Crestron, Polycom en Yealink – voeren een native Teams-applicatie uit voor consistente en gestroomlijnde belervaring.
 • Mobiele telefoonstations – Nieuwe mobiele telefoonstations van Plantronics combineren de Teams-ervaring met bureautelefoonmogelijkheden voor de mobiele gebruiker.

 

Groeiend ecosysteem van Teams-apps

Geen enkel ecosysteem zou compleet zijn zonder apps. Microsoft heeft onlangs een nieuwe winkel in Teams uitgebracht met een breed scala aan tools en services van partners. Enkele van de populairste apps onder Teams-klanten zijn Adobe Creative Cloud, Hootsuite, InVision, Polly, SurveyMonkey, Trello, Wrike, Zoom.ai en vele anderen.
 

Download het eBook:

Snel Aan De Slag Met

Microsoft Teams

 

Microsoft Teams is een werkruimte in Office 365 die speciaal voor chatten is bedoeld.

Het biedt één locatie voor personen, gesprekken, bestanden en hulpmiddelen, zodat iedereen direct toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben.

Download deze gratis handleiding, start vandaag nog met Microsoft Teams en leer o.a.:

 

 • Hoe je je aanmeldt
 •  

 • Hoe je een team en kanaal selecteert
 •  

 • Hoe je aan de slag kan gaan met emoji, memes en stickers
 •  

 

snel-aan-de-slag-met-microsoft-teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback