OfficeGrip_logo

Microsoft Teams succesvol uitbreiden met T-Mobile

Extern bellen met T-Mobile

Microsoft Teams is het platform om binnen de organisatie samen te werken. Het Teams platform helpt organisaties om vanuit één centrale omgeving te werken en communiceren. Met de T-Mobile integratie wordt het mogelijk om de functionaliteiten nog verder uit te breiden. Op deze manier wordt het mogelijk om externe personen te bereiken via de Teams omgeving. De telefonie oplossing van T-Mobile vindt volledig plaats in een moderne cloud omgeving.

Hoe werkt een telefonie oplossing in Microsoft Teams?

In Microsoft Teams is het mogelijk om de complete telefonie omgeving te integreren. Dit zorgt er eigenlijk voor dat Microsoft Teams als VoIP (Voice over IP) oplossing wordt gebruikt. Normaal is er voor zo’n oplossing een aparte omgeving nodig, maar door de integratie met Microsoft Teams komt alles in één centraal systeem te staan.

Dit zorgt ervoor dat werknemers niet aan een ander platform hoeven te wennen. T-Mobile integreert naadloos met Microsoft Teams en maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde app. Deze app maakt het binnen Microsoft Teams mogelijk om extra instellingen aan te passen. Alle telefonie komt op deze manier binnen in de huidige Microsoft Teams omgeving. Bekijk hoe de T-Mobile integratie werkt in de onderstaande video:

T-Mobile zorgt voor een complete vast & mobiel integratie

De T-Mobile integratie in Microsoft Teams integreert zowel de vaste als mobiele omgeving in één centraal systeem. Alle oproepen kunnen daardoor op de vaste en mobiele apparatuur direct worden opgepakt. Op deze manier ben je altijd en overal bereikbaar voor klanten en leveranciers. Dit is mogelijk omdat de complete omgeving werkt vanuit de cloud. Medewerkers die regelmatig onderweg zijn profiteren op deze manier maximaal van de T-Mobile integratie. Alle oproepen die in Microsoft Teams plaatsvinden kunnen direct vanaf een mobiel apparaat worden beantwoord. De bereikbaarheid van een organisatie wordt op deze manier verhoogd, waardoor klanten beter kunnen worden geholpen.

Je versimpelt ook de complete telefonie infrastructuur met de T-Mobile integratie. Er is namelijk één centraal punt waar je terecht kan voor alle telefonie vragen. T-Mobile heeft momenteel in Nederland het best geteste netwerk, waardoor je zeker weet dat je altijd en overal bereikbaar bent. Met de unlimited bundels kun je zelfs ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten. Doordat je al deze omgevingen met elkaar integreert verlaag je de kosten. Met een minimale investering heb je toch alle voordelen van een toekomstbestendige cloud infrastructuur.  

Wat maakt de T-Mobile integratie in Microsoft Teams uniek

De T-Mobile integratie in Microsoft Teams verschilt op een aantal vlakken met andere VoIP oplossingen. Veel van de VoIP diensten die worden aangeboden maken gebruik van een externe belomgeving. Dit brengt weer onnodige complexiteit met zich mee. Gebruikers moeten aan deze nieuwe omgeving wennen, waardoor het langer duurt om deze omgeving succesvol te gebruiken. De oplossing van T-Mobile is in samenwerking met Microsoft ontwikkeld, waardoor je zeker kan zijn dat je een robuuste telecom oplossing hebt in één omgeving.

Microsoft Teams krijgt steeds meer functionaliteiten en wordt nog jarenlang ondersteund. Met de T-Mobile integratie weet je dus zeker dat je nog lang gebruik kan maken van deze omgeving. In de telefonie omgeving worden ook steeds meer functionaliteiten toegevoegd, waar jullie bedrijf automatisch van mee profiteert. Je hoeft als organisatie dus niet handmatig allerlei updates te doen, want dit gebeurt automatisch binnen het Teams platform.

Tot slot bieden niet alle VoIP providers een vast & mobiel integratie aan. Dit is juist waar de kracht van het T-Mobile platform ligt. Met alleen de Microsoft Teams app wordt het direct mogelijk om alle telefonie te beantwoorden. Dit kan vanaf mobiele en vaste apparaten, waardoor je gemakkelijk onderweg ook de telefonie kan beantwoorden. Door alles bij één leverancier onder te brengen druk je ook meteen de totale investeringskosten.

Meer weten over de T-Mobile integratie mogelijkheden?

Bekijk de Microsoft Teams T-Mobile pagina voor meer informatie

De belangrijke functionaliteiten van de Microsoft Teams T-Mobile integratie

De telefonie oplossing van T-Mobile voegt een aantal functionaliteiten toe aan Microsoft Teams. We geven hieronder een overzicht van de belangrijkste functies die met de T-Mobile integratie kunnen worden ingesteld.

1. De Unlimited bundels van T-Mobile

Met de T-Mobile Unlimited bundle kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Dit is mogelijk binnen Europa, waardoor ook vestigingen in het buitenland kunnen worden bereikt.

2. Maak gebruik van huntgroepen binnen Microsoft Teams

Met huntgroepen kun je binnenkomende oproepen onderverdelen onder meerdere personen en afdelingen. Dit verhoogt de bereikbaarheid van de organisatie, omdat meerdere personen direct de oproep kunnen beantwoorden. De huntgroepen kunnen compleet naar wens worden ingericht.

3. Een keuzemenu om direct de juiste afdeling te bereiken

Met één centraal nummer kan er een keuzemenu worden gekoppeld. Op deze manier wordt de externe telefonie direct opgepakt door de juiste afdeling. In combinatie met de huntgroepen zorg je ervoor dat (potentiële) klanten direct geholpen kunnen worden door de juiste persoon.

4. Schakel gemakkelijk oproepen door

Oproepen kunnen snel en gemakkelijk worden doorgeschakeld naar de juiste collega. Dit kan met en zonder ruggenspraak, waardoor je snel een collega kan raadplegen voordat je een oproep doorschakelt.

5. Bekijk alle functionaliteiten van T-Mobile

Voor alle mogelijkheden met de Microsoft Teams T-Mobile integratie kun je hier kijken.

Tot slot

Met de T-Mobile integratie in Microsoft Teams wordt het mogelijk om de complete telefonie omgeving in de cloud te plaatsen. Op deze manier blijft jouw organisatie optimaal bereikbaar en houd je de kosten van de infrastructuur laag. Ben je nu benieuwd naar alle mogelijkheden van Microsoft Teams & T-Mobile? Laat je dan adviseren door een van onze telecom experts!

Neem contact op met onze telecom experts

Voor al uw vragen over Microsoft Teams telefonie

Bereik ons via de onderstaande gegevens

Download het gratis eBook:

Extern bellen met microsoft teams

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Hoe werk je succesvol hybride met jouw organisatie
  Microsoft 365

  Hoe werk je succesvol hybride met jouw organisatie

  We zien dat steeds meer organisaties het mogelijk maken om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Hybride werken is enorm in populariteit toegenomen, omdat werknemers het prettig vinden gedeeltelijk vanuit huis te werken. Om dit succesvol te kunnen doen zijn er wel een aantal benodigdheden. Zo moeten de juiste spullen aanwezig zijn en moet de IT-omgeving goed op orde zijn. Daarom kijken wij hier hoe je als organisatie succesvol hybride werken kan faciliteren.

  Lees meer...
  Wat is Microsoft Entra
  Beveiliging

  Wat is Microsoft Entra

  Microsoft Entra is een nieuw product specifiek gericht op beveiliging. Het maakt onderdeel uit van het identiteit en toegangsbeheer en bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Met Microsoft Entra krijgen organisaties inzicht in de rechtenstructuur, identiteiten die inloggen, verschillende soorten infrastructuren en verificatie van werknemers.

  Lees meer...
  Microsoft Teams als VoIP oplossing
  CEO

  Microsoft Teams als VoIP oplossing

  Met een VoIP oplossing wordt het mogelijk om te bellen via een internetverbinding. Deze VoIP oplossing kun je ook in de Microsoft Teams omgeving implementeren. Op deze manier wordt Microsoft Teams jouw centrale hub voor alle bedrijfscommunicatie. Dit voorkomt dat er een aparte VoIP omgeving nodig is, wat weer onnodige kosten met zich meebrengt.

  Lees meer...
  Logo-OfficeGrip

  OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!