Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 24 november 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-skype-chat-powerpoint-word

Microsoft koppelt chat aan webversie Word en Powerpoint

Samenwerken met je collega’s wordt door Office Online nog makkelijker gemaakt. Microsoft voegt een chat-functie toe aan de web-versies van Word en Powerpoint. De door Skype aangedreven chat-functie is vrijwel hetzelfde als degene die Microsoft al heeft toegevoegd aan Outlook.com en OneDrive.

Chat-functie

In de komende weken zal de chat-functie al te vinden zijn, waardoor er gesprekken kunnen plaatsvinden tussen verschillende collega’s die aan hetzelfde document of presentatie werken. Na het real-time editing systeem dat Microsoft naar zijn Office web apps bracht in 2013 zal de chat-functie de samenwerking binnen Office Online alleen maar meer versterken.

Skype

En omdat de chat door Skype aangestuurd word is het mogelijk om de gesprekken op een later moment voort te zetten binnen Skype zelf. Dit is een verbetering op bijvoorbeeld de group chat functie in Google Docs, Sheets en Slides waar de gesprekken de betreffende app niet kunnen verlaten

Het is nog niet bekend wanneer de functionaliteit aan Excel wordt toegevoegd.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback