Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-gebruikers-overeenkomst-voorwaarden

Microsoft voegt gebruikersovereenkomsten van zijn diensten samen

Microsoft gaat zijn gebruikersvoorwaarden aanpassen door voor alle services dezelfde overeenkomst te hanteren. Alleen Skype gaat hier niet onder vallen.

Gebruikersovereenkomsten

Het bedrijf heeft vrijdag Nederlandse gebruikers ingelicht over de voorwaarden die zullen worden aangepast. Alle aparte overeenkomsten zullen worden samengevoegd tot 1 document. Het betreft onder mee de voorwaarde voor Xbox Live, Bing, OneDrive en Outlook. Aangezien een dochterbedrijf is valt ze niet onder deze overeenkomst.
Microsoft benadrukt dat het geen gebruik maakt van de inhoud van documenten, foto’s, mailtjes, chat- en videogesprekken voor gerichte advertenties.

1 Augustus

Per 1 Augustus gaan de aanpassingen van kracht. Als men na deze datum gebruik maakt van de producten en diensten van Microsoft stemt men automatisch in met de nieuwe regels. Alleen abonnees van Xbox Live moeten eerst akkoord gaan met die nieuwe overeenkomst op het moment dat zij zich aanmelden op de Xbox One, Xbox 360 of via Xbox.com.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback