OfficeGrip_logo

Microsoft Word

De meest gebruikte tekstverwerker

Microsoft Word is de meest gebruikte tekstverwerker in de wereld. Werk samen met collega’s en voorzie elkaar van live van feedback. Microsoft Word is onderdeel van het Microsoft 365-apps pakket.

Werk samen met uw collega's

Werk vanuit hetzelfde document in realtime samen met uw collega’s. Met Microsoft Word kunt u gezamenlijk vanuit één document werken en elkaar van feedback voorzien. Wijzigingen kunnen worden bijgehouden en opmerkingen kunnen naast de tekst worden toegevoegd. Zo werkt u optimaal samen aan een project met uw collega’s.

Microsoft Word samenwerken
Microsoft Word vertaling

Realtime vertalingen

Met Microsoft Word kunt u met één muisklik een document vertalen. Werk wereldwijd samen met anderen aan documenten geschreven in een andere taal. Maak een vertaalde kopie naast het origineel om het in uw voorkeurstaal te lezen en bewerken.

Automatisch opslaan van documenten

Word documenten worden na de eerste keer opslaan automatisch bijgewerkt. Het verliezen van documenten en teksten is hiermee verleden tijd. Microsoft Word in combinatie met OneDrive zorgt ervoor dat u overal toegang hebt tot uw documenten.

Microsoft OneDrive Business app
Microsoft Word Editor

Microsoft-editor helpt u schrijven

Microsoft-editor gaat verder dan het controleren van spelling en grammatica. Krijg hulp tijdens het schrijven, waar je ook bent. Ontvang intelligente suggesties en laat Editor u helpen bij het maken van documenten en e-mails.

Onderdeel van Microsoft 365-apps

OneDrive is onderdeel van het Microsoft 365-apps pakket. Met Microsoft 365 heeft u toegang tot meerdere Microsoft apps.

Microsoft 365-apps

Neem contact met ons op
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: