Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-flow-app-emails-text-chatting

Microsoft’s nieuwe ‘Flow’ app zet e-mails om in text chatting

Volgens een gelekt document werkt Microsoft aan een nieuwe smartphone app genaamd ‘Flow’ die e-mails omzet in instant-message gesprekken.

Flow

In een gelekte product-omschrijving is te lezen dat in een Flow email gesprek geen onderwerpen, aanheffingen of handtekeningen meer nodig zijn.
In het kort kun je stellen dat Flow een email programma is dat er uitziet zoals Whatsapp, Facebook Messenger of Google Hangouts.

De gebruiker selecteert een email adres en kan gelijk beginnen met praten. Voor de gebruiker ziet het e-mail gesprek er hetzelfde uit als een gesprek via een chat app.
De dienst werkt met alle e-mailadressen. Als de ontvanger Flow niet geïnstalleerd heeft, komt het bericht als e-mail aan.

Flow zelf toont tijdens het gebruik uitsluitend de chatgesprekken zodat er geen verstoring is door reguliere e-mails. De app lijkt in zijn totaliteit dan ook veel op de startup Mailtime. Microsoft heeft niet op het nieuws gereageerd, zo meldt Business Insider.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback