OfficeGrip_logo

Overal werken met een

Moderne werkplek

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om vanaf elke locatie te werken. De complete werkomgeving wordt toegankelijk vanuit de cloud, wat voor een efficiëntere werkwijze zorgt.

Wat is de moderne werkplek

Een moderne werkplek met Microsoft 365

Werken vanaf elke locatie

Een moderne werkplek

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om vanaf elke locatie te werken. De moderne werkplek is toegankelijk vanaf elk apparaat en kan via een internetbrowser worden geraadpleegd. Stel werknemers in staat om vanuit huis, bij klanten of op kantoor toegang te hebben tot alle werkgegevens. Met Microsoft 365 creëert u een complete moderne werkplek voor alle werknemers in uw organisatie.

Moderne werkplek Microsoft 365
Moderne werkplek Microsoft Teams

Microsoft Teams

Samenwerken in de moderne werkplek

De moderne werkplek maakt het mogelijk om vanaf elke locatie optimaal met elkaar samen te werken. Met Microsoft Teams kunnen collega’s op een veilige manier documenten delen en samenwerken met elkaar. Microsoft Teams integreert naadloos met de vertrouwde Office apps, waardoor samenwerken nog gemakkelijker wordt. Vergader en werk samen met elkaar vanaf elke locatie met Microsoft Teams.

Vertrouwde Office apps

Een bekende omgeving

Met een moderne werkplek van Microsoft heeft u toegang tot de vertrouwde Office apps. Iedereen heeft ooit wel eens gewerkt met de Microsoft Office apps, waardoor het makkelijker wordt om de nieuwe moderne werkplek in gebruik te nemen. De nieuwe moderne werkplek zorgt ervoor dat deze apps optimaal samenwerken met elkaar.

Moderne werkplek SharePoint

SharePoint

Alle gegevens op één centrale plek

Op een traditionele file-server kan het lastig zijn om documenten met elkaar te delen. In een moderne werkplek kan er gebruik worden gemaakt van SharePoint. Dit is de centrale omgeving om alle documenten en gegevens in te delen. Deze omgeving is voor iedereen in de organisatie toegankelijk en kan op basis van gebruikersrechten worden beschermd. 

De Security Baseline

Complete veilige omgeving

In samenwerking met Microsoft heeft OfficeGrip de Security Baseline ontwikkeld. De Security Baseline bestaat uit de belangrijkste beveiligingsopties die minimale impact op de eindgebruikers hebben. Op deze manier blijft de werkomgeving optimaal beveiligd zonder een lang en kostbaar implementatietraject. 

De Security Baseline

Apps in de moderne werkplek

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

De menselijke kant

Succesvolle implementatie methode

Een moderne werkplek brengt grote veranderingen met zich mee. Het is belangrijk om personeel goed te begeleiden in dit traject. Bij OfficeGrip focussen wij ons op de menselijke kant van een implementatie. Het gaat niet meer alleen om een systeemverandering, maar om een gedragsverandering.

Moderne werkplek Implementatie

Digital readiness assessment

Het is belangrijk om goed inzicht te krijgen in de organisatie. Met het digital readiness assessment brengen wij de gehele organisatie in kaart. Op deze manier worden alle gebruikers meegenomen bij het creëren van de moderne werkplek.

Floorwalking

Floorwalking

Met een floorwalker haalt u een expert in huis. Onze floorwalkers lopen rondt in uw organisatie en behandelen alle vragen die bij het personeel opkomen. Op deze manier worden vragen direct en persoonlijk behandeld.

Trainingen Microsoft 365

Trainingen

Bij OfficeGrip maken wij gebruik van effectieve trainingsmethodes die zich in de praktijk hebben bewezen. Alle trainingen worden op maat voor uw organisatie gemaakt, zodat deze optimaal aansluiten aan de leerbehoefte.

Microsoft 365 implementatie

Digitale transformatie

De gehele organisatie wordt bij de digitale transformatie begeleid. Dit is belangrijk om een implementatie zo succesvol te laten verlopen. Bekijk ons complete adoptie & change management traject voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek met Microsoft 365?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een Microsoft 365 werkplek.


    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: