OfficeGrip_logo

Moderne werkplek

Veilig werken, ongeacht de locatie

Met de moderne werkplek van OfficeGrip wordt het mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. Op basis van Microsoft 365 creëren wij een veilige- en productieve werkplek voor uw organisatie.

Moderne Werkplek Microsoft 365

Waarom kiezen voor een moderne werkplek?

Een moderne werkplek maakt het mogelijk om op een veilige- en productieve manier te werken. Door gebruik te maken van de cloud kunnen werknemers vanaf elke locatie met elkaar samenwerken.

accountancy-cloud

Cloud

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om vanaf elke locatie te werken. Door de cloud hebben werknemers vanaf elke locatie toegang tot de nieuwste gegevens.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig

Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt de complete omgeving beveiligd. De moderne werkplek van OfficeGrip biedt optimale beveiliging.

anywhere-virtual-agent

Samenwerken

De moderne werkplek van OfficeGrip maakt het makkelijker om samen te werken. Werknemers kunnen vanaf elke locatie met elkaar in contact komen en gegevens delen.

beheer

Apparaatbeheer

Binnen organisaties zijn verschillende apparaten aanwezig. De moderne werkplek beheert deze apparaten, waardoor gegevens op een veilige manier toegankelijk zijn.

Verbeter de samenwerking

Een moderne werkplek verbetert de samenwerking

Met een moderne werkplek wordt de samenwerking verbeterd. Door gebruik te maken van Microsoft Teams kunnen werknemers met elkaar in contact blijven en veilig gegevens delen. Het wordt met Microsoft Teams onder andere mogelijk om:

Microsoft 365 implementatie
Microsoft 365 moderne werkplek

Gegevens op één centrale plek

Gegevens op een veilige manier opslaan binnen de organisatie

De moderne werkplek van OfficeGrip helpt organisaties om bedrijfsgegevens op één centrale plek op te slaan. Door gebruik te maken van SharePoint creëren wij één centrale omgeving die aansluit bij uw organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden beschermen wij de gegevens, zodat alleen bevoegde werknemers toegang hebben tot de gegevens.

Inbegrepen applicaties bij de moderne werkplek

Met de moderne werkplek heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Deze organisaties gingen u voor

Bij OfficeGrip specialiseren wij ons in het creëren van een moderne werkomgeving. Wij hebben al meer dan 500 partners geholpen met hun ICT-uitdagingen. Dit doen wij door Microsoft 365 effectief in te zetten en aansluitende oplossingen te bieden. Een moderne werkplek inrichten vereist specialisme, omdat het optimaal moet aansluiten bij uw organisatie. De onderstaande organisaties hebben gekozen voor OfficeGrip als ICT-leverancier:

Beveiliging is essentieel

De moderne werkplek biedt uitgebreide beveiliging

Beveiliging is een essentieel onderdeel binnen de moderne werkplek. Door de cloud zijn er uitgebreide beveiligingsmogelijkheden beschikbaar om uw gegevens te beschermen. Een aantal mogelijkheden die wij toepassen zijn:

Microsoft 365 Beveiliging

Waarom kiezen voor OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze partners. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft 365 technologieën toe te passen. Door onze certificeringen mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen, wat betekent dat wij de juiste expertise bezitten voor het implementeren van SharePoint!

HP-Gold-partner-1

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een moderne werkplek? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw  IT-uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!