Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-teams-app-studio-preview

Nieuw in de Preview: Microsoft Teams App Studio

Microsoft is hard bezig om Microsoft Teams een centrale plek te geven binnen de Office 365 suite als hub voor teamwork. Microsoft Teams App Studio (Preview) maakt het gemakkelijk om te beginnen met het maken of integreren van uw eigen service in Microsoft Teams, of u nu aangepaste apps voor uw onderneming ontwikkelt of SaaS-applicaties voor teams over de hele wereld.

Teams App Studio is gemaakt om het proces van het maken van echte apps te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het is veel sneller dan het handmatige proces dat wordt beschreven in Aan de slag met Node.js : Teams App Studio is nu dus volgens Microsoft de aanbevolen manier om Teams-apps te ontwikkelen. U kunt de Aan de slag-documentatie hier vinden.

Apps for Teams bestaat ​​uit twee delen:

  • De functionaliteit van de app wordt gehost op een webserver
  • De ‘definitie’ van de app bevindt zich in een applicatiepakket die wordt gebruikt door Teams om uw app-functionaliteit te vinden en weer te geven. Het app-pakket is wat u uploadt naar Teams wanneer u uw app voor het eerst test

Het belangrijkste onderdeel van het applicatiepakket is het app-manifest.

Teams App Studio stroomlijnt het maken van het manifest voor uw app en biedt ook enkele handige hulpmiddelen zoals de ‘Cart Editor’ en een React control library. Het schrijven en hosten van de code is nog steeds aan jou, de gebruiker. Hieronder ziet u bijvoorbeeld hoe de Cart Editor eruit ziet:

 

Blog_Teams_App_1.png

 

En wanneer u op “Send me this card” klikt, ziet u dit op het tabblad Gesprekken:

Blog_Teams_App_2.png

 

Als u de Teams App Studio een keer wilt proberen, kunt u deze installeren door te zoeken in de Teams Store of door hier te klikken voor de directe link.
 

snel-aan-de-slag-met-microsoft-teams

Download nu het gratis eBook

Snel Aan De Slag Met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een werkruimte in Office 365 die speciaal voor chatten is bedoeld. Het biedt één locatie voor personen, gesprekken, bestanden en hulpmiddelen, zodat iedereen direct toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben.

DOWNLOAD NU!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback