Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

nieuw-myanalytics-chat-gesprek-inzichten-skype-bedrijven-online

Nieuw in MyAnalytics: Chat- en gespreksinzichten van Skype voor Bedrijven Online

MyAnalytics maakt gebruik van gegevens uit Office 365 om u te helpen begrijpen hoe u uw tijd op het werk doorbrengt en mogelijkheden ontdekt om slimmer te werken. Alle gegevens die in MyAnalytics tevoorschijn komen zijn privé en alleen zichtbaar voor uzelf.

Om een ​​vollediger beeld te geven van hoe u uw tijd op het werk doorbrengt, zal MyAnalytics nu naast de e-mail- en agendagegevens van Exchange Online ook chat- en gespreksinzichten van Skype voor Bedrijven Online opnemen.

Vanaf deze zomer begint u nieuwe inzichten te zien in MyAnalytics, waaronder:

Chats en gesprekken buiten werkuren

MTC-skype-1.png

Als u buiten de werkuren een chat of gesprek met een collega aanhoudt via Skype voor Bedrijven Online (zoals gedefinieerd door uw Outlook-agenda-instellingen), telt de tijd die aan die activiteiten is besteed mee voor uw algehele After Hours-statistieken. U ziet ook een dag-na-dag overzicht van chats en gesprekken na sluitingstijd op het persoonlijke dashboard, zoals hierboven weergegeven. Houd er rekening mee dat wanneer een Skype voor Bedrijven Online-gesprek deel uitmaakt van een geplande vergadering, die tijd meetelt voor vergaderingen in dit diagram in plaats van de categorie chats en gesprekken.

Nieuwe inzichten

MTC-skype-2.png

 

De Inzichten (Insights)-banner in het persoonlijke dashboard bevat inzichten in de totale hoeveelheid tijd besteed aan Skype voor Bedrijven Online-chats en -gesprekken per week.

Late Start vergaderingen

MTC-skype-3.png

Het diagram Vergaderingsgewoonten (Meeting habits) in het persoonlijke dashboard bevat nu een statistiek met een samenvatting van de Skype voor Bedrijven Online-vergaderingen die u laat bent gestart. Een vergadering wordt geacht te laat te zijn gestart als u de organisator was en aan een van deze twee criteria voldoet:

  1. Vergaderingen die 30 minuten of minder duren: U bent de vergadering 5 + minuten later gestart
  2. Vergaderingen die meer dan 30 minuten duren: U bent de vergadering 10+ minuten later begonnen

 

Deze inzichten vormen een startpunt voor het opnemen van nieuwe informatiebronnen in MyAnalytics vanuit Microsoft 365. De volgende zijn inzichten van Teams, die de bovenstaande chat / bel-scenario’s zullen versterken.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback