OfficeGrip_logo

Nieuwe editor beschikbaar voor Outlook 2016 voor Mac

Vanaf heden is de nieuwe editor in Outlook 2016 voor Mac beschikbaar. Verbeterde ondersteuning voor de opmaak was één van de meest aangevraagde verbeteringen in Outlook 2016 voor Mac. De fundering voor een nieuwe editor is nu gelegd en er zal voortdurend aan gebouwd worden in toekomstige updates, inclusief ondersteuning voor tabellen. 

Hieronder een aantal van de verbeteringen op een rij:

Formaat wijzigen en opmaken van afbeeldingen

Op het moment dat je een afbeelding in een email bericht voegt, zal je de nieuwe formaat wijzigen en rotatie opties opvallen. Je kunt deze gebruiken om de afbeelding te herschalen en draaien op het canvas. Ook kun je het context menu erbij pakken en de ‘Grootte en Positie’ optie selecteren om handmatig de grootte te wijzigen zoals hier beneden te zien is. Dubbelklik op een afbeelding in de editor om de volledige taakbalk te openen met afbeelding aanpassings-opties.
 

 

 

Uitgebreide opmaak ondersteuning

Met de nieuwe editor in Outlook 2016 voor Mac heb je nu toegang tot een uitgebreidere set van lettertypes, lettertype kleuren en opsommingstekens plus verbeterde lettertype-editing en hyperlink dialoogboxen. Deze kun je terugvinden op de ribbon door de standaard opties in de Bericht tab te gebruiken of door de menus voor Kalender, Contacten, Notities en Handtekening te gebruiken.
 

 
Deze mogelijkheden worden op dit moment uitgerold en zullen worden verfijnd in de komende releases. Ook zal dan ondersteuning voor tabellen worden toegevoegd.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!