Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

nieuwe-functies-it-admins-microsoft-teams

Nieuwe functies in Microsoft Teams voor IT admins

Om teamwork te bevorderen binnen uw organisatie, moet u inzicht krijgen in de manier waarop mensen gebruik van de tools. Daarnaast moet u werkruimten op maat leveren die voldoen aan de behoeftes van de gebruiker in een herhaalbare en schaalbare manier. U kunt nu profiteren van de volgende Teams-functies om u te helpen uw organisatie beter te ondersteunen:

Begrijp hoe uw organisatie samenwerkt met nieuwe gebruiksrapporten

Maken uw gebruikers optimaal gebruik van Microsoft Teams? U kunt nu gebruikmaken van de nieuwe analyse- en rapportage- ervaring om inzicht te krijgen in belangrijke gebieden zoals Teams-gebruik, gebruikersactiviteit en apparaatgebruik. Deze informatie kan u helpen met het bijhouden van het gebruik van Teams en het identificeren van kansen voor change management om teamwork in de gehele organisatie te verbeteren. Meer informatie hier.

Teams Insights.pngKrijg inzichten over hoe uw organisatie Microsoft Teams gebruikt

Herproduceer uw beste Team’s ervaring met Team Templates

Met Team Templates kunnen beheerders snel het kanaal van een team vooraf definiëren, apps, pintabbladen en meer installeren, zodat u zich kunt concentreren op samenwerking in plaats van tijd te besteden aan het instellen. Heeft u een teamopstelling gevonden die het beste werkt voor een type project of werkstijl in uw organisatie? U kunt nu eenvoudig nieuwe teams maken op basis van aanbevolen procedures en geleerde lessen door een nieuw REST-eindpunt te gebruiken als onderdeel van de Microsoft Graph API.

 

sjablonen - feb 2019.gif

 

Branche-specifieke sjablonen

Ook worden er Teams gebaseerde-sjabloontypen geïntroduceerd, speciale sjablonen die Microsoft heeft gemaakt voor specifieke sectoren. De eerste lancering omvat:

Ontwikkelaars kunnen deze basissjablonen ook uitbreiden om beter te passen in de workflows van hun organisatie door gebruik te maken van de API’s die hier worden gevonden  . 

Meer informatie over wat je kunt bereiken met Teams templates hier.

Download de whitepaper:

MAAK KENNIS MET MICROSOFT TEAMS

 

Het creëren van een collaboratieve omgeving is een hoofdprioriteit voor bijna elke organisatie. Maar het presenteert ook enkele belangrijke uitdagingen.

Welkom bij Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Office 365. Het biedt uw teams een veilige gedeelde werkruimte voor gesprekken, bestanden en vergaderingen, zodat iedereen elke dag meer betrokken en effectief kan zijn.

In dit eBook vindt u uitleg over de mogelijkheden van Microsoft Teams en speciale tips en trucs om alle soorten teams beter te laten samenwerken, waaronder:

 • Marketing;
 • Sales;
 • Finance;
 • Human resources;
 • IT;

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback