OfficeGrip_logo

Nieuwe mogelijkheden op Microsoft Teams – telefoons – juni 2020

Deze maand zijn we verheugd om nieuwe functies en mogelijkheden vrij te geven op telefoons van Microsoft Teams, waaronder de app Personen en de functie voor handopsteken om de pariteit met uw Teams-desktopervaring te verbeteren. 1. People-app voor telefoons van Microsoft Teams Met de app Personen op telefoons van Teams kunt u eenvoudig verbinding maken en samenwerken met teamgenoten, collega’s, vrienden en familie. Via de app kunt u uw contacten ordenen door contactgroepen te maken en te beheren. 1. pngMensen (links) en maak contact of contactgroep (rechts)   2.pngToevoegen vanuit directory (links) en Toevoegen aan contactgroep (rechts)   3. pngAlle contactgroepen (links) en Contactgroepen bewerken (rechts)     2. Live ondertitels De telefoons van Microsoft Teams zullen nu real-time ondertitels weergeven in vergaderingen en groepsgesprekken. Meer informatie vind je hier . Opmerking: Live-ondertitels zijn een voorbeeldfunctie in Microsoft Teams en zijn voorlopig alleen beschikbaar in het Engels (VS). 4. png     3. Hand opsteken Tijdens een vergadering kunt u een virtuele hand opsteken vanaf de telefoon van uw team om mensen te laten weten dat u een bijdrage wilt leveren zonder het gesprek te onderbreken. Meer informatie vind je hier . 5. png     4. Doorverbinden naar contactpersonen Bij het doorverbinden van een oproep, zullen telefoons van Microsoft Teams nu frequente contactpersonen voorstellen om met één druk op de knop gemakkelijk doorverbinden. Als u het contact niet ziet in de voorgestelde lijst, kunt u nog steeds zoeken met de zoekbalk. 111.png     5. Naadloos vergrendelen / ontgrendelen met uw pc Met deze nieuwe functie hebben uw Teams-telefoon en Teams-pc-client een gecoördineerde en naadloze vergrendelings- en ontgrendelingservaring.   Om dit in te stellen, moet u uw Teams-pc-client verbinden met uw Teams-telefoon. Vereisten:
  1. Beide apparaten moeten zijn aangemeld bij hetzelfde gebruikersaccount.
  2. Uw pc moet Bluetooth ondersteunen en zich in de buurt van uw Teams-telefoon bevinden.
  3. Op uw pc moet 64-bits Teams-desktopclient met versie> = 1.3.00.15364 worden uitgevoerd. Opmerking: Mac-, Linux-, web-, mobiele en 32-bit / ARM-gebaseerde Teams-clients worden momenteel niet ondersteund.
Instellingen vergrendelen / ontgrendelen: 7.png1. Ga naar Apparaten beheren op je Teams-telefoon (links). 2. Klik op Find a device en Connect to setup met uw Teams Windows Desktop-client in de buurt (rechts).   8.png3. Teams-telefoon wacht op een reactie van uw Teams Windows Desktop-client (links). 4. Klik op Verbinden op uw Teams Windows Desktop-client om de installatie te voltooien met uw Teams-telefoon (rechts).   9. png5. De installatie is voltooid.     6. Schermen “Beoordeel mijn gesprek” en “Gesprek beëindigd” automatisch afwijzen We hebben ondersteuning toegevoegd om de schermen “Mijn gesprek beoordelen” en “Gesprek beëindigd” automatisch te sluiten, zodat gebruikers hun productiviteit kunnen voortzetten na het beëindigen van het gesprek.   7. Teams en Skype-interoperabiliteit Vorige maand hebben we deze mogelijkheid aangekondigd op Teams; eind juni kunnen gebruikers audio- en videogesprekken voeren en ontvangen van Skype voor Consumenten (SFC) via telefoons van Microsoft Teams.   Om te profiteren van al deze nieuwe functies en meer, gaat u naar office.com/teamsdevices en bekijkt u ons brede assortiment Teams-telefoons van toonaangevende partners, waaronder Audiocodes, Crestron, Lenovo, Poly en Yealink. Als je al een telefoon hebt en geen updates voor je telefoonmodellen ziet, neem dan contact op met je telefoonfabrikant voor firmwareversieschema’s.    Bekijk de meest recente aankondigingen van Microsoft Teams in ons maandelijkse overzichtsblog over alles wat nieuw is in Teams.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!