Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 10 oktober 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
Office 365 Nederland

Nieuwe Office klaar voor OfficeGrip bètatests

Microsoft heeft aan een aantal medewerkers van OfficeGrip Roosendaal en OfficeGrip Amsterdam aan het Office Pre-Release feedback-programma gemeld dat de testperiode op het punt staat te beginnen.

In de mail worden de deelnemers uitgenodigd te bevestigen dat zij daadwerkelijk ook aan deze testronde willen deelnemen.

Van de nieuwste versie van Office – met codenaam 16 – is nog niet veel bekend. In september kregen enkele collega’s uit Roosendaal en Amsterdam een prille bètaversie. Aan de interface van bijvoorbeeld Powerpoint, lijkt niet veel veranderd. De ribbon is bijvoorbeeld duidelijk aanwezig. Er is wel een nieuwe donker-uitgevoerd kleurenschema, waar door veel gebruikers om is gevraagd.

Zodra we meer weten over de nieuwe Office versie welke natuurlijk ook voor de Office365 gebruiker beschikbaar zal komen dan melden wij ons weer op het OfficeGrip Blog.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback