Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 7 januari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-nokia-215-batterij-duur-1-maand

Nieuwe budget-telefoon van Microsoft heeft een batterijduur van een maand

Alhoewel Microsoft de Nokia-naam van de Lumia smartphone heeft gehaald, leeft de legendarische naam door via o.a. de Nokia 215. De telefoon kost 29 dollar en komt met zowel single- en dual-SIM configuraties en heeft een batterij waarmee je 20 uur kunt bellen en maar liefst 29 dagen standby kunt staan.

Internet

De telefoon heeft ook internet mogelijkheden en komt inclusief met een aantal apps waaronder een Opera Mini browser, Bing Search, Twitter, Facebook en Facebook Messenger.

Emerging markets

De telefoon is speciaal ontworpen voor opkomende markten zoals India waar telefoon gebruikers niet honderden dollars willen uitgeven aan een smartphone. Deze markt wordt historisch gezien gedomineerd door Nokia en Microsoft lijkt er op gebrand om deze te behouden. Dit is belangrijk voor Microsoft om hun marktaandeel te behouden aangezien Google hun Android telefoons voor dezelfde doeleindes inzet.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback