Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

onenote-evernote-importeren-importer-tool

Nieuwe tool importeert Evernote notities in OneNote

Microsoft heeft deze week een gratis importeer-tool beschikbaar gemaakt voor haar gebruikers waarmee Evernote notities kunnen worden overgezet naar OneNote.

OneNote Importer

De OneNote Importer tool is sinds deze week beschikbaar om te downloaden via de Microsoft site. Deze preview versie van de tool is Windows only, maar de importer zal beschikbaar worden gemaakt voor de Mac binnen de komende maanden vertelden officials binnen het bedrijf.

Windows 7 of hoger

Om de nieuwe converteer-tool te kunnen gebruiken hebben gebruikers minstens Windows 7 tot hun beschikking. Op het moment dat een gebruiker zijn of haar Evernote notities importeert zullen deze ge-synced worden met alle apparaten inclusief Mac, iOS en Android. Evernote for Windows hoeft niet perse geïnstalleerd te zijn maar indien aanwezig zal de migratie wel sneller verlopen.

Support

Meer details over hoe u de OneNote Importer gebruikt zijn te vinden op Microsoft’s support pagina.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback