OfficeGrip_logo

Nieuwe versie van Microsoft To Do nu beschikbaar

Toen Wunderlist onderdeel werd van de Microsoft-familie, werd het hun missie om de eerlijke, eenvoudige en elegante dagelijkse taak-app onder te brengen in het intelligente, onderling verbonden en op veiligheid gerichte ecosysteem van Microsoft. Hiervoor werd een nieuwe app ontworpen: Microsoft To Do. En nu is er een nieuwe versie van To Do met een fris nieuw ontwerp, toegang vanaf elke locatie en meer integratie met Microsoft-apps en -services. 

Een reis die de moeite waard is om te nemen

Het is een spannende reis geweest sinds To Do werd aangekondigd. Van taakopdrachten met gedeelde lijsten, lijstgroepen en bestandsbijlagen tot de Mac-app en nog meer productintegraties, de engineers van To Do hebben goed naar de feedback van gebruikers geluisterd en de gewenste app gemaakt. Laten we eens kijken naar de nieuwe To Do app.

Een fris nieuw gevoel

Het design van To Do is aangepast door de koptekstgrootte te verkleinen en meer kleur toe te voegen om de app warmte en personalisatie te geven. Het is nog steeds de eenvoudige en elegante app waar je van houdt, maar nu met meer opties, zodat je hem kunt aanpassen aan jezelf en je lijsten. Met de nieuwe versie van To Do kunt u kiezen uit een breed scala aan achtergronden, waaronder de geliefde Berlijnse tv-toren die een optie was in Wunderlist. Bovendien kunt u voor elke lijst een andere achtergrond kiezen.

Wil je je ogen laten rusten? To Do heeft een donkere modus op Android, Windows, Mac en komt binnenkort naar iOS. Het gaat echter niet alleen om de achtergronden. Het uiterlijk van To Do zelf is ook opgefrist, dus het voelt eenvoudig, maar toch modern.

Uw slimme dagelijkse planner

Net als Wunderlist zijn er slimme lijsten waar u uw geplande of belangrijke taken in één lijst kunt zien. Maar wat To Do uniek maakt, is de gepersonaliseerde dagelijkse plannerfunctie, My Day. Het helpt je elke dag te bereiken wat betekenisvol en belangrijk voor je is. Slimme suggesties in My Day helpen u plannen wat u die dag moet bereiken. En morgen? My day wordt vernieuwd, zodat u de dag kunt beginnen met een schone lei. Alle taken die u niet hebt voltooid, wachten op u in suggesties.

Geanimeerde afbeelding van My Day in Microsoft To Do. De gebruiker moet een rapport naar Frank sturen, een tafel bij YamYam boeken en boodschappen ophalen.

Overal toegang tot uw lijsten

To Do is beschikbaar en synchroniseert op alle platforms, inclusief Mac, iOS, Android, Windows en internet. Waar u ook bent, u kunt uw lijsten meenemen. Woon-werkverkeer? Plan je dag op je telefoon, zodat je aan het werk kunt en al die taken kunt afvinken. En als u Windows of Android gebruikt, kunt u schakelen tussen uw zakelijke en persoonlijke accounts. Als u ’s avonds het kantoor uitgaat, kunt u uw werklijsten achterlaten en uw boodschappenlijst openen of zien wat u te wachten staat voor een filmavond op uw persoonlijke account.

Afbeelding van My Day-lijsten op vijf verschillende apparaten, variërend van tablets tot telefoons en een pc.

Onderdeel van de Microsoft-familie

Met To Do wordt alles wat u moet doen in één gecentraliseerde weergave onder gebracht. Markeer berichten die u moet opvolgen en bekijk ze in de lijst Gemarkeerde e-mail (met Microsoft-werk- of schoolaccounts of door Microsoft gehoste e-mailaccounts zoals Outlook, Hotmail of Live). De lijst Toegewezen aan mij toont de taken die aan u zijn toegewezen in uw gedeelde lijsten en die van Microsoft Planner. Van daaruit kunt u ze toevoegen aan My day om u een allesomvattend beeld te geven van wat u vandaag moet doen. Maar dat is niet alles – met de Cortana-integratie kunt u ook taken toevoegen vanuit uw Amazon Echo*. Bent u fan van Microsoft Launcher op Android? To Do is daar ook geïntegreerd.

Beveiliging staat voorop

Beveiliging staat bij Microsoft hoog in het vaandel en u zult blij zijn te weten dat uw gegevensbeveiliging een prioriteit is in To Do. De uitgebreide beveiligingsaanpak van Microsoft helpt uw gegevens te beschermen waar deze zich ook bevinden. Met To Do kunt u Multi-Factor Authentication (MFA) instellen om ervoor te zorgen dat uw lijsten beveiligd zijn. 

Begin vandaag nog!

Dit is de beste tijd om To Do te proberen. Om het proces te helpen, hebben ze het verplaatsen van uw lijsten en taken zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In een handomdraai importeert uw lijsten in To Do, dus ga door en klik of tik op de knop Downloaden om te beginnen.

Microsoft To Do

Als u nog geen Microsoft-account hebt, kunt u zich registreren met uw bestaande e-mailadres (bijvoorbeeld Gmail). Zodra u zich aanmeldt, wordt de optie om uw taken uit Wunderlist te importeren weergegeven, of u vindt deze in Instellingen. Begin gewoon met importeren en u bent klaar om aan de slag te gaan met To Do.

Infographic met drie stappen: Microsoft laten doen, inloggen met Microsoft en uw Wunderlist-gegevens importeren.

Meer informatie over de migratie.

* Cortana-integratie is beschikbaar in het Engels en de volgende regio’s: Australië, India, de VS en het VK De Cortana-vaardigheid bevindt zich nog steeds in Preview, dus deze is momenteel alleen beschikbaar in het Amerikaans-Engels met persoonlijke Microsoft-accounts.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!