Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

yammer-nieuwe-functie-gezien-door-teller

Nu beschikbaar: ‘Gezien door’ teller in Yammer

Opnieuw heeft Microsoft naar de feedback van klanten geluisterd en een nieuwe functie toegevoegd aan Yammer. Eerder werd het al mogelijk om gesprekken te verplaatsen naar een andere groep en nu is het mogelijk om te zien hoeveel mensen uw conversaties in Yammer hebben bekeken. Nadat u uw bericht heeft gepost, kunt u zien hoeveel mensen uw gesprek hebben gezien. Deze tellingen verschijnen in de rechter benedenhoek van de originele post. U kunt de teller zien voor elk gesprek waartoe u toegang heeft. 

Yammer-seen-counter-1

 

Wat de ‘gezien teller’ inhoudt

Het aantal tellingen vertegenwoordigt het aantal unieke gebruikers dat het gesprek heeft gezien en wordt alleen weergegeven als er ten minste één persoon is die het gesprek heeft gezien. Een persoon wordt meegeteld wanneer het eerste bericht op zijn/haar scherm verschijnt en hij/zij naar de onderkant van het bericht scrollen. De persoon die het gesprek heeft gestart wordt uitgesloten van de telling.

FAQ

Vraag:  Waarom wordt er bij oudere gesprekken geen teller weergegeven?

A:  De tellingen worden alleen aangeboden voor gesprekken die zijn gestart na 22 december 2017. Alle eerder gestarte gesprekken komen niet in aanmerking voor het aantal getoonde bezoeken.

Vraag:  Is de teller zichtbaar bij aankondigingen, peilingen en lofprijzingen zichtbaar zijn?

A:  Ja.

 

Download het eBook:

Yammer Catalogus

met Gebruiksscenario’s

 

 

Lopen alle mailboxen in het bedrijf vol met CCtjes? Hier is een oplossing voor, Yammer.

Wat is Yammer? Yammer is een handig communicatiemiddel waarmee medewerkers binnen een organisatie snel nieuws en kennis kunnen delen en bespreken. Met Yammer deel je je doelen, verhoog je de productiviteit, verbeter je het samenwerken van collega’s.

Vervang de email voor Yammer.

Voor een succesvolle Yammer-implementatie is het van essentieel belang om de beste use cases te identificeren waarmee uw Yammer-netwerk direct aan de slag kan gaan.

We hebben vijf use cases voor u beschreven en een toelichting op elk. Gebruik deze als richtlijn voor de discussie met uw belanghebbenden en om u te helpen om de juiste keuze te maken.

In dit eBook vindt u gebruikersscenario’s voor:

 • IT Helpdesk
 •  

 • Verkoop
 •  

 • Innovatie
 •  

 • Interne communicatie
 •  

 • Personeelszaken
 •  

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

yammer-catalogus-met-gebruiksscenarios-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback