OfficeGrip_logo

Nu beschikbaar: ‘Gezien door’ teller in Yammer

Opnieuw heeft Microsoft naar de feedback van klanten geluisterd en een nieuwe functie toegevoegd aan Yammer. Eerder werd het al mogelijk om gesprekken te verplaatsen naar een andere groep en nu is het mogelijk om te zien hoeveel mensen uw conversaties in Yammer hebben bekeken. Nadat u uw bericht heeft gepost, kunt u zien hoeveel mensen uw gesprek hebben gezien. Deze tellingen verschijnen in de rechter benedenhoek van de originele post. U kunt de teller zien voor elk gesprek waartoe u toegang heeft.  

Yammer-seen-counter-1

 

Wat de ‘gezien teller’ inhoudt

Het aantal tellingen vertegenwoordigt het aantal unieke gebruikers dat het gesprek heeft gezien en wordt alleen weergegeven als er ten minste één persoon is die het gesprek heeft gezien. Een persoon wordt meegeteld wanneer het eerste bericht op zijn/haar scherm verschijnt en hij/zij naar de onderkant van het bericht scrollen. De persoon die het gesprek heeft gestart wordt uitgesloten van de telling.

FAQ

Vraag:  Waarom wordt er bij oudere gesprekken geen teller weergegeven?

A:  De tellingen worden alleen aangeboden voor gesprekken die zijn gestart na 22 december 2017. Alle eerder gestarte gesprekken komen niet in aanmerking voor het aantal getoonde bezoeken.

Vraag:  Is de teller zichtbaar bij aankondigingen, peilingen en lofprijzingen zichtbaar zijn?

A:  Ja.
 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!