OfficeGrip_logo

Office 365 Centralized Deployment service is nu algemeen beschikbaar

Office-invoeg toepassingen zijn er om Office gebruikers te helpen met het personaliseren van hun werk en het stroomlijnen van data. Eind vorig jaar ging de Centralized Deployment service al in de preview modus en deze week is de service algemeen beschikbaar gemaakt voor alle Office 365 gebruikers. De Centralized Deployment service stelt admins in staat Office web invoeg-toepassingen uit te rollen over hun gehele organisatie.

Vanuit het Office 365 admin center of door het gebruik van PowerShell scripts kunnen administrators gemakkelijk Office web invoeg-toepassingen uitrollen bij individuele gebruikers, groepen of een organisatie via Centralized Deployment. Eénmaal uitgerold kunnen gebruikers de Office applicaties, zoals Word, Excel of PowerPoint openen op Windows, Mac of Office Online om de add-ins op het lint te bekijken. Dit stelt organisaties, groot en klein, in staat om snel en makkelijk Office aan te vullen met high-value diensten op alle platforms. 

Add-ins/invoeg-toepassingen die intern zijn gemaakt voor gebruik binnen een organisatie, alsook add-ins vanuit de Office Store of Microsoft AppSource, kunnen wereldwijd uitgerold worden via de Centralized Deployment.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!