Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Office-365-Centralized-Deployment-service-algemeen-beschikbaar

Office 365 Centralized Deployment service is nu algemeen beschikbaar

Office-invoeg toepassingen zijn er om Office gebruikers te helpen met het personaliseren van hun werk en het stroomlijnen van data. Eind vorig jaar ging de Centralized Deployment service al in de preview modus en deze week is de service algemeen beschikbaar gemaakt voor alle Office 365 gebruikers. De Centralized Deployment service stelt admins in staat Office web invoeg-toepassingen uit te rollen over hun gehele organisatie.

Vanuit het Office 365 admin center of door het gebruik van PowerShell scripts kunnen administrators gemakkelijk Office web invoeg-toepassingen uitrollen bij individuele gebruikers, groepen of een organisatie via Centralized Deployment. Eénmaal uitgerold kunnen gebruikers de Office applicaties, zoals Word, Excel of PowerPoint openen op Windows, Mac of Office Online om de add-ins op het lint te bekijken. Dit stelt organisaties, groot en klein, in staat om snel en makkelijk Office aan te vullen met high-value diensten op alle platforms.

 

Image shows the Office 365 admin center displaying a list of add-ins that can be deployed using Centralized Deployment.

Add-ins/invoeg-toepassingen die intern zijn gemaakt voor gebruik binnen een organisatie, alsook add-ins vanuit de Office Store of Microsoft AppSource, kunnen wereldwijd uitgerold worden via de Centralized Deployment.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback