Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

office365-specialisten-regio-alkmaar

Office 365 specialisten in regio Alkmaar

Bent u ondernemer in de regio Alkmaar? Heeft u al kennisgemaakt met Microsoft Office 365? Een prachtige Cloud oplossing voor email- en agendabeheer, het (samen)werken aan documenten en online vergaderen.

Office 365

Office 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud ” wordt aangeboden.
Dit betekent dat uw medewerkers altijd en overal op vrijwel elk apparaat ermee kunnen werken.
Met Microsoft Office 365 kunt u altijd en overal werken met uw mail of Office bestanden.
Dus niet alleen in Alkmaar, maar door het hele land.
Via uw desktop, smartphone of tablet. Updates, onderhoud en backups worden voor u gedaan en zijn inclusief.
Met deze cloud dienst ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

Met Office 365 beschikt uw organisatie over uitgebreide mogelijkheden om te communiceren, samen te werken en productiviteit te verhogen.
En dit vanuit elke locatie en op elk tijdstip. Microsoft Office 365 voorziet uw onderneming in zakelijke software.

SharePoint

Microsoft SharePoint is een schaalbare, betrouwbare en beheersbare portaaloplossing.
Microsoft SharePoint vergemakkelijkt de samenwerking tussen mensen en organisaties en biedt een platform die informatie en expertise werkelijk toegankelijk maakt.
Werken onafhankelijk van plaats en tijd, toegang tot relevante informatie en expertise, processen optimaliseren; dat is wat SharePoint zo waardevol voor organisaties maakt!

OfficeGrip

OfficeGrip is een landelijk opererende ICT organisatie gespecialiseerd in Office 365. Met vestigingen in het hele land zijn we altijd dichtbij, dus ook bij u in Alkmaar.
OfficeGrip levert centrale informatievoorzieningen met SharePoint en Exchange, persoonlijke informatievoorzieningen met OneDrive en Yammer en communicatieoplossingen met Lync.
Dit stelt ons in staat onze klanten diensten te leveren, welke normaal alleen voor top-500 ondernemingen bereikbaar zijn vanwege de complexiteit en hoge kosten van implementatie.

Wilt u meer informatie over Office365 neem dan vrijblijvend contact op via 088 47 47 400 of via onze contactpagina. Tot snel.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback