OfficeGrip_logo

Office 365 trainingen (floorwalken) in regio Den Haag

Bent u geïnteresseerd in persoonlijke trainingen voor uw organisatie op het gebied van Office365? En is uw bedrijf gestationeerd in regio Den Haag? Lees dan snel verder!

Hoe trainen wij u op het gebied van Office365? 

Om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de geleverde software en diensten, moet de eindgebruiker weten wat de mogelijkheden zijn. Dit is namelijk een belangrijk vereiste om zo productief mogelijk te zijn met de geleverde diensten.

Bij Officegrip trainen wij de eindgebruiker met persoonlijke hulp. Een collega van Officegrip komt langs bij u op kantoor om de eindgebruiker zo goed mogelijk te kunnen helpen met zijn dagelijkse werkzaamheden, door uitleg en handige tips te geven over Office 365 licenties. Bij Officegrip noemen we dit floorwalken.

Floorwalken is effectief omdat de eindgebruiker persoonlijke aandacht krijgt, waarbij hij of zij zelf kiest waar ze graag meer over zouden willen weten. Hiermee haalt u als bedrijf het maximale uit de aangeschafte licenties.

 

Op onze website bieden wij nog meer informatie aan over floorwalken. Wilt u graag meer lezen over floorwalken? Bekijk dan hier de floorwalking pagina.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!