Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 6 januari 2017
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
office-com-grote-nieuwe-update

Office.com krijgt grote nieuwe update

In April van het vorige jaar is Microsoft begonnen met een nieuwe Office 365 homepage uit te rollen die zorgt voor een herontworpen omgeving waarmee je beter kunt werken op elk apparaat. De update zorgde ook voor verbeterde toegang tot recente bestanden en folders en introduceerde een nieuw platform voor een snellere doorvoer van innovatieve features.

En nu zijn er weer nieuwe veranderingen op komst die het gemak van het navigeren tussen apps vergroten en de toegang tot vaak gebruikte en recentelijk geopende bestanden verbeteren. Deze veranderingen worden in de eerste maanden van 2017 geleidelijk uitgerold.

home-final

Snel terug naar je online documenten

Toegang tot je onvoltooide bestanden is verbeterd. Gebruikers zien nu extra opties in de “Recente documenten” lijst waarmee men de mogelijkheid heeft om te kunnen filteren op bestandstypes Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Wanneer je een document hebt waar je vaak naar terugkeert kun je deze vastpinnen, zodat deze altijd bovenaan in de lijst staat.

office-homepage-update-02

Blijf op de hoogte

Maak, bekijk en beëindig taken direct vanuit Office.com terwijl deze gelijk gesynchroniseerd wordt met Outlook op al je apparaten. En indien je meer details wilt inzien van een taak kun je erop dubbelklikken om deze te openen in Outlook Taken om extra details toe te voegen.

office-homepage-update-04

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback