Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

offline-werken-outlook-om-verbindingskosten-te-vermijden

Offline werken in Outlook om verbindingskosten te vermijden

Wanneer Outlook online is, worden e-mailberichten die u verzendt, onmiddellijk verzonden. Ook wordt er regelmatig gecontroleerd of er nieuwe e-mailberichten zijn. Bij sommige accounts, zoals Exchange- en Hotmail-accounts, worden nieuwe berichten direct weergegeven wanneer ze aankomen. Er kunnen echter situaties zijn waarin u niet online wilt werken. Als u bijvoorbeeld de kosten voor een verbinding wilt verlagen, kunt u de modus Offline inschakelen.

  • Klik op Verzenden/ontvangen > Offline werken.

    Opdracht Offline op het lint

Wanneer in Outlook tussen online en offline werken wordt geschakeld, worden alle e-mailaccounts gewijzigd.

Als u offline werkt, ziet u dat de tekst Offline werken op het lint is geaccentueerd en dat de status Offline werken op de statusbalk onder aan het Outlook-venster wordt weergegeven.

Indicator Offline werken op de statusbalk van Outlook

Als Outlook offline is, kunt u handmatig op aanvraag berichten verzenden en ontvangen zonder opnieuw online te gaan. Klik op Verzenden/ontvangen > Alle mappen verzenden/ontvangen.
 

Wanneer u klaar bent om opnieuw online te werken, klikt u op Verzenden/ontvangen > Offline werken. De tekst van de knop verandert niet; deze wordt alleen geaccentueerd wanneer u offline werkt. De tekst Offline werken verdwijnt van de statusbalk als u online werkt.
 

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback