OfficeGrip_logo

Onbeperkte OneDrive-opslag voor Office 365 abonnees in zicht

Gebruikers van Office 365 Home, Personal en University krijgen van Microsoft in de toekomst ‘onbeperkt’ OneDrive-opslag. In de loop van de komende maanden zal de opslaglimiet komen te vervallen voor betalende abonnees, terwijl zakelijke gebruikers pas in de loop van 2015 van de onbeperkte opslagcapaciteiten gebruik kunnen maken.

Onbeperkte Cloud-opslag 

Nadat Microsoft enkele maanden geleden al de maximale cloudopslag voor Office 365 abonnees verhoogde van 25 gig naar één terabyte om de concurrentie aan te gaan met concurrenten zoals Dropbox en Google Drive, stelt het nu onbeperkte OneDrive-opslag beschikbaar vanaf 6,99 per maand.
Dit is een stuk goedkoper vergeleken met de 9,99 euro per maand die Dropbox vraagt voor 1 terabyte opslagruimte. Bij Google Drive en Apples iCloud kost die hoeveelheid respectievelijk 9,51 euro en 19.99 euro.

Over OneDrive

OneDrive for Business is een relatief nieuw product dat als losstaand pakket wordt aangeboden en gezien kan worden als tegenhanger voor diensten als Dropbox en Google Drive. De integratie met de Office-suite staat daarbij overeind.

Wilt u meer informatie over OneDrive of Office 365 en wat de voordelen voor uw bedrijf kunnen zijn, maak dan vrijblijvend een afspraak via 0884747400 of onze contact pagina.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!