OfficeGrip_logo

Online werkplek in regio Alkmaar

U bent ondernemer in de regio Alkmaar en op zoek naar een online werkplek. Dan bent u op zoek naar 3 dingen:
  

Eenvoud
Lage kosten
Hoge productiviteit

 

Wij van OfficeGrip kunnen u dit bieden en meer!

OfficeGrip maakt gebruik van de beste Microsoft producten om MKB bedrijven te voorzien van een efficiënte, veilige en voordelige cloud werkplek. 

Office 365

Online werken is met Office 365 net zo makkelijk als stroom uit de muur.

Office365 is een Cloud dienst met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft die u al kent. Office365 werkt met de programma’s die u al kent: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.

Office365 biedt toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. En dat op elk apparaat en op bijna elke locatie. Het laat u werken waar en wanneer u maar wilt, zodat u direct kunt reageren op belangrijke vragen van collega’s of klanten.

Office365 is te gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone. Bovendien beschikt u steeds over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite. Cloud werkplek overal beschikbaar.

SharePoint

SharePoint is al meer dan 10 jaar dé tool om efficiënt samen te werken met mensen binnen en buiten uw bedrijf.

Met SharePoint biedt OfficeGrip een schaalbaar platform voor het delen en het opslaan van bestanden en andere informatie met medewerkers, en desgewenst ook met leveranciers en klanten.

U kunt al uw bestanden binnen één platform opslaan en er zeker van zijn dat iedereen altijd de meest recente versies gebruikt.

Door middel van gebruikersgroepen zien medewerkers alleen die bestanden die ze mogen zien.

Skype voor Bedrijven

Communiceer met iedereen, overal, op uw favoriete apparaat met Skype voor Bedrijven.

Met Skype voor Bedrijven biedt OfficeGrip een schaalbaar communicatieplatform die nieuwe vormen van communicatie en samenwerking mogelijk maakt.

Skype voor Bedrijven verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing.

OfficeGrip biedt met Skype voor Bedrijven een volwaardige vervanger voor uw traditionele telefooncentrale.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!