Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

oplossing-office-2013-problemen

Oplossing voor Office 2013 problemen

We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van Office 2013 en Office 365, daarom zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog-artikelen schrijven met de meest voorkomende problemen.

Als u dit foutbericht krijgt wanneer u probeert om Office te activeren, moet Office als administrator worden uitgevoerd om de activering te voltooien.

“Er is iets mis gegaan en dit kan momenteel niet worden opgelost. Probeer het later opnieuw. (0x80070005)”

Windows 8
  1. Sluit alle Office-programma’s en ga naar het startscherm van Windows.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een pictogram van een Office-programma, zoals Word, Excel of PowerPoint, en klik op Als administrator uitvoeren.

 

windows-8-foutcode-oplossing-office-2013

Windows 7
  1. Sluit alle Office-programma’s.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een Office-programma, zoals Word, Excel of PowerPoint, en klik op Als administrator uitvoeren
  3. Volg de stappen voor de activering.

windows-7-foutcode-oplossing-office-2013

Meer informatie

Als deze stappen niet werken of als de fout elke maand opnieuw optreedt, volgt u de geavanceerde stappen in dit artikel.

Nog steeds problemen?

Neem dan vrijblijvend contact op met het OfficeGrip Office 365 team via: 088-4747400 of via de contact-pagina

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback