Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 16 december 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
oudere-versies-internet-explorer-end-of-life-notificatie-microsoft

Oudere versie Internet Explorer krijgen een end-of-life-notificatie van Microsoft

Zoals bekend gaat Microsoft hun support voor oudere versies van Internet Explorer stoppen. Dit gaat gebeuren op 12 januari 2016 en vanaf dat moment krijgen gebruikers van versies die ouder zijn dan Internet Explorer 11 een melding die ze moet aanzetten tot het upgraden naar een nieuwere versie.

end-of-life-notificatie

Op 12 januari krijgen Windows 7-systemen en computers waar Windows Server 2008 op draait in combinatie met IE8, IE9 of IE10 een update waarmee de notificatie wordt toegevoegd blijkt uit een vermelding op de support-website van Microsoft. Voor de gebruikers die toch gebruik willen maken van de verouderde browsers is het mogelijk om de notificatie uit te schakelen door middel van een wijziging in het register.

Geen beveiligingsupdates

Het einde van de ondersteuning voor oudere versies van Internet Explorer houdt in dat er geen beveiligingsupdates meer voor uitkomen waardoor de oudere explorers kwetsbaar worden voor hackers, malware etc. Nog niet duidelijk is hoe Microsoft de notificatie gaat tonen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback