Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 25 april 2016
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-outlook-beschikbaar-android-wear

Outlook nu ook beschikbaar voor Android Wear

Door middel van een update van Microsoft’s applicatie voor Android worden nu notificaties getoond op smartwatches met Android Wear. Ook hebben de smartwatches nu de functionaliteit om inkomende e-mails te beantwoorden.

Software-update

Gebruikers van de Android-applicatie kunnen via een software-update de nieuwe functie installeren of indien gewenst kunnen ze ook handmatig de applicatie installeren via Google Play. De kans bestaat wel dat door de gefaseerde uitrol de nieuwe versie nog niet voor iedereen zichtbaar is.

Voorgeprogrammeerde antwoorden

Nadat je de nieuwe app geïnstalleerd hebt, komen notificaties van nieuwe e-mails binnen op je smartwatch. Hierdoor kun je dus e-mails lezen op je horloge, maar ook is hte mogelijk om antwoorden te versturen. Een mooie functie zijn de voorgeprogrammeerde antwoorden die al in de app staan. Ook is er de mogelijkheid om zelf antwoorden in te spreken.

Apple Watch

De ondersteuning voor Android Wear liet al enige tijd op zich wachten. In augustus vorig jaar kwam Microsoft namelijk al met een applicatie voor de Apple Watch.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback