Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 15 oktober 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
overstappen-microsoft-office-365

Overstappen naar Office 365?

Twijfelt u nog steeds aan de keuze om over te stappen op Office 365? Veel bedrijven zijn u al voorgegaan in de omschakeling naar een centraal gehoste IT infrastructuur waarmee u en uw medewerkers overal en altijd kunnen werken.

De hoofdredenen om over te stappen op Office 365 zijn lage kosten zonder verlies van functionaliteit. Als u overstapt op Office 365 is het voor uw bedrijf mogelijk om uw huidige IT infrastructuur open te stellen voor uw veld medewerkers.
Via bijna elk ‘mobil device’ is het voor uw medewerkers mogelijk om te communiceren met het hoofdkantoor.
Hierbij moet u denken aan toepassingen zoals het uitbrengen van offertes onderweg, het doorgeven van informatie aan kantoor, het inzien van roosters etc.

OfficeGrip is als Microsoft Gold partner gespecialiseerd in managed ICT services. Vanuit vier vestigingen in Nederland, met een ruim netwerk van ICT professionals, waarin elk specialisme op het gebied van ICT is vertegenwoordigd.
Graag werken wij samen met u de mogelijkheden uit van overstappen naar Office 365 waardoor u zo snel mogelijk ‘in the cloud’ aan het werk kunt.

Belt u vrijblijvend met 088-474 74 00 of neemt u hier contact op!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback