Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

pas-gesprekken-aan-nieuwe-updates-teams-3

Pas je gesprekken aan met deze nieuwe updates voor Microsoft Teams

Tijdens Ignite heeft Microsoft verschillende nieuwe updates voor Microsoft Teams aangekondigd. In de komende dagen en weken zullen we ze voor je op een rijtje zetten. Met deze nieuwe functies en mogelijkheden wilt Microsoft klanten in allen branches en sectoren op nieuwe manieren helpen werken en beter laten reageren op de veranderende behoeften van hun bedrijf. Met privékanalen kunnen gebruikers kanalen in bestaande teams maken die alleen door geselecteerde leden van dat team kunnen worden bekeken en geopend.

pas-gesprekken-aan-nieuwe-updates-teams-2

Prive-kanalen-1

Tijdens Ignite heeft Microsoft verschillende nieuwe updates voor Microsoft Teams aangekondigd. In de komende dagen en weken zullen we ze voor je op een rijtje zetten. Met deze nieuwe functies en mogelijkheden wilt Microsoft klanten in allen branches en sectoren op nieuwe manieren helpen werken en beter laten reageren op de veranderende behoeften van hun bedrijf.

Pas uw Teams-gesprekken en -ervaring aan

Met privékanalen kunnen gebruikers kanalen in bestaande teams maken die alleen door geselecteerde leden van dat team kunnen worden bekeken en geopend. Gebruikers kunnen een privékanaal maken door “Privé” te selecteren onder de privacy-instellingen van het nieuwe kanaal. Privékanalen zijn vanaf deze week beschikbaar en je kunt hier meer informatie vinden.

 

De Multiwindow-functionaliteit biedt gebruikers de mogelijkheid om chats, vergaderingen, oproepen of documenten in afzonderlijke vensters te plaatsen om u te helpen hun workflow te stroomlijnen. Multiwindow-mogelijkheden zullen begin volgend jaar van start gaan.

 

Teams-client voor Linux ondersteunt zoals verwacht de belangrijkste Teams-mogelijkheden zoals chats, vergaderingen, bellen, zodat mensen die een Linux-client gebruiken op het werk of onderwijsinstelling kunnen samenwerken met anderen op Teams. Gebruikers kunnen native Linux-pakketten in .deb- en .rpm-indelingen installeren. Teams-client voor Linux wordt later dit jaar als preview geïntroduceerd.

 

Nieuwe berichtextensies, waaronder peilingen en enquêtes, zijn beschikbaar in Teams-chat en kanaalgesprekken. Klik op “…” onderaan het ‘Bericht opstellen’ venster in een chat of kanaal om toegang te krijgen tot deze extensies en onmiddellijke feedback te vragen over gedeelde items of vragen. Deze zullen eind dit jaar worden uitgerold.

 

Met vastgezette kanalen kunnen gebruikers belangrijke kanalen bovenaan uw teamlijst houden voor gemakkelijke toegang. Deze mogelijkheid zal later dit jaar beschikbaar zijn.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback