OfficeGrip_logo

Pas je gesprekken aan met deze nieuwe updates voor Microsoft Teams

Tijdens Ignite heeft Microsoft verschillende nieuwe updates voor Microsoft Teams aangekondigd. In de komende dagen en weken zullen we ze voor je op een rijtje zetten. Met deze nieuwe functies en mogelijkheden wilt Microsoft klanten in allen branches en sectoren op nieuwe manieren helpen werken en beter laten reageren op de veranderende behoeften van hun bedrijf.

Pas uw Teams-gesprekken en -ervaring aan

Met privékanalen kunnen gebruikers kanalen in bestaande teams maken die alleen door geselecteerde leden van dat team kunnen worden bekeken en geopend. Gebruikers kunnen een privékanaal maken door “Privé” te selecteren onder de privacy-instellingen van het nieuwe kanaal. Privékanalen zijn vanaf deze week beschikbaar en je kunt hier meer informatie vinden.

De Multiwindow-functionaliteit biedt gebruikers de mogelijkheid om chats, vergaderingen, oproepen of documenten in afzonderlijke vensters te plaatsen om u te helpen hun workflow te stroomlijnen. Multiwindow-mogelijkheden zullen begin volgend jaar van start gaan.

Teams-client voor Linux ondersteunt zoals verwacht de belangrijkste Teams-mogelijkheden zoals chats, vergaderingen, bellen, zodat mensen die een Linux-client gebruiken op het werk of onderwijsinstelling kunnen samenwerken met anderen op Teams. Gebruikers kunnen native Linux-pakketten in .deb- en .rpm-indelingen installeren. Teams-client voor Linux wordt later dit jaar als preview geïntroduceerd.

Nieuwe berichtextensies, waaronder peilingen en enquêtes, zijn beschikbaar in Teams-chat en kanaalgesprekken. Klik op “…” onderaan het ‘Bericht opstellen’ venster in een chat of kanaal om toegang te krijgen tot deze extensies en onmiddellijke feedback te vragen over gedeelde items of vragen. Deze zullen eind dit jaar worden uitgerold.

Met vastgezette kanalen kunnen gebruikers belangrijke kanalen bovenaan uw teamlijst houden voor gemakkelijke toegang. Deze mogelijkheid zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Download het gratis eBook:

Snel aan de slag met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een werkruimte in Microsoft 365 die speciaal voor chatten en samenwerken is bedoeld. In deze handleiding leert u de basisbeginselen van Microsoft Teams.
snel-aan-de-slag-met-microsoft-teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Deel dit artikel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!