OfficeGrip_logo

SharePoint Spaces, een nieuwe dimensie voor je intranet

Microsoft blijft investeringen doen om van SharePoint dé hub voor samenwerking te maken. Vorige maand heeft Microsoft bij Ignite aankondigingen gedaan waaruit nogmaals blijkt dat ze SharePoint Online willen neerzetten als intelligent en innoverend intranet in Office 365. 

Naast het leveren van innovatie zet Microsoft ook de reis voort om een nieuwe dimensie aan uw intranet te introduceren via SharePoint Spaces.

SharePoint Spaces introduceert meeslepende ervaringen met mixed reality voor uw intranet – waarmee u inhoud vanuit elke hoek kunt bekijken en ermee kunt werken en gegevens en productmodellen in realtime kunt visualiseren en manipuleren. SharePoint Spaces brengt mixed reality naar de mainstream en geeft iedereen de mogelijkheid om visueel aantrekkelijke ruimtes te creëren die voor iedereen beschikbaar zijn, op elk apparaat.

Met SharePoint Spaces kunt u meeslepende ervaringen met eenvoudige point-and-click ervaring bouwen met slimme sjablonen om een omgeving met een mixed reality te creëren, compleet met een prachtige omgeving, omgevingsgeluiden, rijke texturen en verlichting. U kunt vervolgens inhoud toevoegen, zoals 2D-, 3D- of 360-inhoud die u al in Office 365 hebt, zodat u uw bestaande gegevens, documenten en afbeeldingen kunt hergebruiken.

Mixed Reality-ervaringen omhullen je, focussen je aandacht, betrekken je zintuigen en wekken je nieuwsgierigheid en voorstellingsvermogen om nieuwe scenario’s voor communicatie, leren en samenwerking te gebruiken, inclusief:

Training en onboardingNieuwe medewerkers kunnen een bedrijf leren kennen in een meeslepende, 360-graden virtuele welkomst- en oriëntatiebijeenkomst, inclusief een 360-graden videoboodschap van de leiding. Ze kunnen door de campus of het gebouw wandelen met 3D-kaarten, de organisatiestructuur leren kennen met een interactief organisatieschema of uitgebreide informatie over collega’s en de producten van het bedrijf onderzoeken.

LerenMet Mixed Reality komt leren tot leven door je focus en aandacht te grijpen. Een uitgebreid zicht op een onderwerp en leerdoelen bieden een breed perspectief. Vervolgens kun je gepersonaliseerde, relevante en dynamische inhoud ontdekken. Je nieuwsgierigheid wordt gewekt door nieuwe inzichten en je kunt diep in onderwerpen duiken die belangrijk zijn voor je. Leer niet alleen door te lezen en te kijken, maar door te beleven, met al je zintuigen.

ProductontwikkelingCreëer een inspirerende ruimte voor je team om innovatie te stimuleren. Omring jezelf met experts om vanuit elke hoek naar gegevens, inhoud en processen te kijken. Onderzoek een prototype in 3D om nieuwe kansen te ontdekken, opmerkingen te plaatsen en verbeteringen te visualiseren.

Mixed reality biedt klanten en bedrijven over de hele wereld de mogelijkheid om dingen te doen die tot nu toe nooit mogelijk waren. Mixed reality-ervaringen helpen bedrijven, educatieve organisaties, de publieke sector en zorginstellingen om cruciale taken sneller, veiliger en efficiënter uit te voeren en nieuwe manieren te creëren om contact te leggen met klanten en partners.

Ontdek hoe klanten SharePoint Spoaeces gebruiken en ontdek de vele mogelijkheden van SharePoint Spaces…

www.exploresharepointspaces.com

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!