Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

skype-chat-bel-support-office-online-onedrive

Skype chat- en bel support toegevoegd aan OneDrive en Office Online apps

Sinds deze week is het gebruik van Skype mogelijk terwijl je werkt in Office Online en OneDrive. Met deze functionailtet breidt Microsoft de integratie van zijn online diensten nog verder uit.

Office Online en OneDrive

Oktober vorig jaar introduceerde Microsoft al de koppeling tussen Office Online en Skype. Vanaf nu is het ook mogelijk om in OneDrive gebruik te maken van Skype. Wanneer je bestanden opent vanuit OneDrive worden deze gelijk weergegeven in de online versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Skype-berichten staan standaard aan de rechterkant van het scherm. Ook blijft de chat-geschiedenis bij de documenten zelf bewaard. Ook is Skype geïntegreerd in Outlook.com, waardoor er naast een e-mail, ook direct een Skype-bericht naar de betreffende persoon gestuurd kan worden.

Slack

Deze nieuwe integratie lijkt onderdeel van een nieuwe strategie om de concurrentie aan te gaan met communicatie-dienst Slack. Eerder leek Microsoft plannen te hebben om Slack over te nemen voor maar liefst 8 miljard dollar, maar nu is dus gekozen om de concurrentie aan te gaan.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback