Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

skype-translator-real-time-vertaling-windows-10

Skype for Windows komt snel met real-time vertaling

In de afgelopen 6 maanden heeft Microsoft al indrukwekkende voorproefjes voorgeschoteld van haar real-time vertalingsmogelijkheden voor Skype en nu is de tijd gekomen om de functionaliteit breder uit te rollen.

Skype Translator

Beginnende deze zomer zal Microsoft de Skype Translator software rechtstreeks integreren in de bestaande Skype app voor Windows desktop PC’s. Eerder was Microsoft al bezig Skype Translator beschikbaar te maken in verschillende talen.

Talen

Skype Translator ondersteund op dit moment Engels, Spaans, Italiaans en Mandarijns om stemgeluid rechtstreeks te vertalen in een Skype videogesprek of via instant messaging. Microsoft is van plan om het aantal aangeboden talen uit te breiden en heeft al een stijging van 300% gezien in het gebruik van Skype Translator sinds ze de ‘invite-only’ restrictie van de vertaalmogelijkheid hebben verwijderd.

Releasedate

Windows 10 maakt zijn debuut op 29 juli en hoogstwaarschijnlijk zal het voor dit nieuwe besturingssysteem een all-in-one versie van Skype aanbieden waarin de Translator functie is opgenomen. De preview van de Skype for Windows 10 app zal in de komende weken beschikbaar worden gemaakt voor het publiek.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback