Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 8 december 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
cortana-windows-10

Spraakassistent Cortana voor Windows 10 te zien in video

We wisten dat spraakassistent Cortana vroeg of laat haar opwachting zou maken in Windows 10 en nu hebben we een beter inzicht in hoe het gaat werken. Onderstaande video van WinBeta laat zien hoe Cortana eruit komt te zien in Windows 10 op een laptop of desktop.

Video

De video is van een pre-release versie van Windows 10 en is dus verre van af. Desondanks kunnen we al het een en ander opmaken uit de video.
Cortana wordt in Windows 10 opgestart door een knop naast het startmenu.
Hier opvolgend kan de gebruiker zijn opdracht voor Cortana inspreken net zoals het geval is op een smartphone. Ook is in de video te zien hoe Cortana voor de gebruiker agenda’s opent en afspraken maakt.
Ook kan Cortana reminders inplannen, apps openen, routes plannen of een alarm zetten.

Windows 10

Eind januari zal door Microsoft de preview-versie onthuld worden die door consumenten kan worden geïnstalleerd. Hierin zal Cortana waarschijnlijk ook beschikbaar zijn.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback