Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

stop-onnodige-emails-overvol-postvak-in-2

Stop onnodige e-mails en voorkom een overvol Postvak IN

Als je wel eens een overvol Postvak IN hebt gehad, weet je dat onnodige e-mails een groot probleem zijn voor de hedendaagse medewerkers.

Het is dan ook geen verrassing dat 22% (meer dan een vijfde) van de ondervraagde professionals in een recente studie van Gallup aangaf dat de helft of meer van de bedrijfs-emails die ze ontvangen niet interessant zijn voor ze. Erger nog, 11% (meer dan een op de tien) geeft aan dat wel 75% van hun Postvak IN volgestouwd zit met onnodige e-mails. Dat vergt veel tijd en middelen.

Met de juiste bedrijfschat kun je verschillende chat-kanalen maken voor elk team, op basis van werkstromen of onderwerpen. Ideaal voor één-op-één-gesprekken, sms’en en ad-hocgesprekken.

Welk teamchatsoftware past het beste bij jou

Werknemers van nu verwachten dat hun persoonlijke programma’s ook op het werk beschikbaar zijn. Ze gebruiken al jaren chatprogramma’s en sociale media. De overgang naar vergelijkbare vormen van communicatie binnen organisaties is een natuurlijke volgende stap voor een personeelsbestand dat voornamelijk op mobiele apparaten en in de cloud werkt en direct communiceert.
De overgang naar chat werkt voor organisaties alleen als het platform de behoeften van alle teams ondersteunt.

Dus wat is de juiste werkomgeving voor een samenwerking op basis van chat?

De omgeving moet flexibel genoeg zijn om in alle wensen van je teams te voorzien, fungeren als hub voor het verspreiden van teamwork, kunnen worden aangepast en veilig blijven.
Een dergelijke werkomgeving is mogelijk. Met programma’s die schaalbaarheid, mogelijkheden voor de integratie van apps, gebruiksgemak en automatisering bieden, laat je jouw teams beter presteren.

Zorg ervoor dat je goed nadenkt welke groeps-chatsoftware je kiest en kies die van een bedrijf met een bewezen geschiedenis en een belofte voor de toekomst. Je wilt tenslotte je team niet ieder jaar een nieuwe applicatie voorschotelen. Je wilt tenslotte je team niet ieder jaar een nieuwe chatapp voorschotelen, kies dus nu al voor de app die mag blijven.

Download het eBook:

MAAK KENNIS MET MICROSOFT TEAMS

 

Het creëren van een collaboratieve omgeving is een hoofdprioriteit voor bijna elke organisatie. Maar het presenteert ook enkele belangrijke uitdagingen.

Welkom bij Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Office 365. Het biedt uw teams een veilige gedeelde werkruimte voor gesprekken, bestanden en vergaderingen, zodat iedereen elke dag meer betrokken en effectief kan zijn.

In dit eBook vindt u uitleg over de mogelijkheden van Microsoft Teams en speciale tips en trucs om alle soorten teams beter te laten samenwerken, waaronder:

 • Marketing;
 • Sales;
 • Finance;
 • Human resources;
 • IT;

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback