Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 15 september 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0

Surface Pro 3 met docking station

De Surface Pro 3 heeft een eigen docking station gekregen. Met dit basisstation maak je van je Surface Pro 3 een tijdelijke desktop-pc met extra poorten en aansluitingen.

Surface Pro 3

De Surface Pro 3 is een 12 inch tablet met kickstand die volgens Microsoft de toekomst inluidt: weldra zullen laptops overbodig zijn en zullen grote tablets – liefst met toetsenbord- de markt veroveren, zo denkt men. De tablet heeft een 12 inch scherm met 2160×1440 pixels en is verkrijgbaar in verschillende versies met i3, i5- of i7-processoren en met variërend opslaggeheugen.

Docking station

In een poging ook desktop-pc’s overbodig te maken heeft Microsoft nu ook een docking station beschikbaar gemaakt waarmee je de Surface Pro 3 kunt omtoveren in een desktop-werkstation. Dit basisstation beschikt over onder andere vijf USB-aansluitingen, een ethernet-aansluiting, een 3.5mm audio jack en een Mini DisplayPort-verbinding zodat je de tablet ook nog eens aan een groot HD-scherm kunt hangen. Wanneer de Surface Pro 3 in de docking station is geplaatst, wordt de tablet automatisch meteen opgeladen.

Beschikbaarheid

De Surface Pro 3 Docking Station is gewoon via OfficeGrip te bestellen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback