OfficeGrip_logo

Surface Pro 3 met docking station

De Surface Pro 3 heeft een eigen docking station gekregen. Met dit basisstation maak je van je Surface Pro 3 een tijdelijke desktop-pc met extra poorten en aansluitingen.

Surface Pro 3 

De Surface Pro 3 is een 12 inch tablet met kickstand die volgens Microsoft de toekomst inluidt: weldra zullen laptops overbodig zijn en zullen grote tablets – liefst met toetsenbord- de markt veroveren, zo denkt men. De tablet heeft een 12 inch scherm met 2160×1440 pixels en is verkrijgbaar in verschillende versies met i3, i5- of i7-processoren en met variërend opslaggeheugen.

Docking station

In een poging ook desktop-pc’s overbodig te maken heeft Microsoft nu ook een docking station beschikbaar gemaakt waarmee je de Surface Pro 3 kunt omtoveren in een desktop-werkstation. Dit basisstation beschikt over onder andere vijf USB-aansluitingen, een ethernet-aansluiting, een 3.5mm audio jack en een Mini DisplayPort-verbinding zodat je de tablet ook nog eens aan een groot HD-scherm kunt hangen. Wanneer de Surface Pro 3 in de docking station is geplaatst, wordt de tablet automatisch meteen opgeladen.

Beschikbaarheid

De Surface Pro 3 Docking Station is gewoon via OfficeGrip te bestellen.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!