OfficeGrip_logo

Tekstannotaties vanaf nu mogelijk in Office Lens

Office Lens is een geweldige manier om notities en info vast te leggen van whiteboards, menu’s, borden, handgeschreven memo’s of iets anders met veel tekst. U hoeft geen notities te maken of onscherpe afbeeldingen te gebruiken en u hoeft niet bang te zijn dat u iets kwijtraakt. Het is ook heel handig om schetsen, tekeningen, vergelijkingen en zelfs afbeeldingen zonder tekst vast te leggen.

Met Office Lens worden schaduwen en vreemde hoeken verwijderd, zodat afbeeldingen beter leesbaar zijn. U kunt document- en whiteboardafbeeldingen uploaden naar Word, PowerPoint, OneNote, OneDrive. U kunt ze ook als PDF-bestand opslaan of via e-mail verzenden. 

Tekstannotaties

Sinds deze week is er een nieuwe functie toegevoegd aan de geliefde scanner-app:

Op Office Lens voor Android kun je nu foto’s annoteren met tekst van verschillende stijlen en kleuren.

Wilt u een tekstmarkering toevoegen aan een deel van het document dat aandacht verdient? Wilt u een watermerk op de foto toevoegen voordat u deze deelt? Wilt u een bijschrift toevoegen dat intact blijft met de afbeelding, waar het ook naartoe gaat en uw idee communiceert met uw collega? Tik op het pictogram ‘T’ en voeg eenvoudig tekst toe terwijl u onderweg bent en in het moment – kies de stijl die u verkiest en de kleur van uw keuze en u bent klaar om te gaan!

Andere updates

In Android en iOS heeft Microsoft ook grotere en verbeterde voorbeelden van uw scans in Mijn bestanden. U kunt snel uw scans vinden door er visueel doorheen te zoeken, wat een eenvoudige recall-ervaring mogelijk maakt.

Tekst annotations.png

Om de nieuwste Office Lens-functies te krijgen, werkt u uw app nu bij op Google Play of in de App Store. Reageer hieronder en laat ons weten hoe u deze functies in uw dagelijks leven zou gebruiken.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!