OfficeGrip_logo

Tele2 Glasvezel

Snelheden tot 1 Gbps

Snel en stabiel internet voor zakelijk gebruik

Met het zakelijke glasvezelnetwerk van Tele2 heeft u toegang tot een ultrasnelle internetomgeving. OfficeGrip ondersteunt u met de overstap op het glasvezelnetwerk van Tele2.

Voordelen van Tele2 glasvezel

Met het nieuwe glasvezelnetwerk van Tele2 krijgt u toegang tot de allersnelste internetoplossing voor op de zaak. Het Tele2 netwerk biedt up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gbps.

Voordelen Tele2 glasvezel
Microsoft Teams werken Cloud

OfficeGrip als Businesspartner

OfficeGrip is Tele2 partner en specialist op het gebied van ICT-oplossingen. Bij OfficeGrip heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Het Tele2 netwerk

Tele2 Glasvezel betrouwbaar

Betrouwbaar en snel internet

Met glasvezel van Tele2 beschikt u over een van de nieuwste en modernste glasvezelnetwerken voor zakelijk gebruik. Tele2 heeft een landelijk dekkend glasvezelnetwerk. 

Tele2 Glasvezel zakelijk overstappen

Makkelijk overstappen

Overstappen naar het zakelijke glasvezelnetwerk van Tele2 wordt compleet door OfficeGrip geregeld. Mocht er nog geen glasvezelnetwerk aanwezig zijn, dan wordt deze aansluiting aangelegd.   

Tele2 Glasvezel zakelijk 1 Gbps

Snelheden tot 1 Gbps

Met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbps bent u binnen de gehele organisatie verzekerd van snel internet. Met het glasvezelnetwerk van Tele2 zijn lage internetsnelheden verleden tijd.

Contact met onze adviseurs

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: