Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

top-10-redenen-mkb-bedrijven-office-365-gebruiken

Top 10 redenen voor MKB-bedrijven om Office 365 te gebruiken

Midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers moeten meer doen met minder.
Ze moeten dichtbij de klant staan, de focus leggen op wat hun onderscheid ten opzichte van de concurrenten en flexibeler zijn dan de tegenstanders.
Microsoft Office 365 helpt u met het bereiken van deze doelen door middel van lage opstart kosten, een groot scala aan features, een vertrouwde Microsoft Office ervaring en gegarandeerde 99,9 procent uptime.
Nu hebben concurrenten zoals Google ook online productiviteits-mogelijkheden die binnen bereik zijn voor MKB-ers.
Waarom dan toch Office 365 verkiezen boven Google Apps?

Wij geven u 10 redenen:

Office 365 is van de grond af opgebouwd met veiligheid en privacy in gedachte.
Geen enkele Office 365 service wordt ondersteund door advertenties en er is geen enkel risico dat uw informatie gescand wordt voor advertentie doeleindes.

Met Office 365 zit u niet vast aan een internet connectie.
Of u nu online of offline werkt, gebruik maakt van een PC, mobiel apparaat of browser, u kunt werken wanneer en waar u maar wilt.

Office 365 diensten werken samen om een naadloze ervaring aan te bieden.
Communiceer met instant messaging, real-time aanwezigheid, video conferencing en mogelijkheden tot desktop delen vanuit uw bekende Office applicaties.

Als u bekend bent met Microsoft Office kunt u Office 365 gebruiken met zo goed als geen training. Welke diensten u ook kiest, Office 365 is eenvoudig te gebruiken, maar biedt u alle voordelen van het werken in de cloud.

Met Office 365 krijgt u de voordelen van cloud computing met dezelfde productiviteits-tools als uw klanten en partners.
De betrouwbaarheid van uw documenten wordt behouden over verschillende apparaten (pc, browser en telefoon) en ziet er uit zoals de ontvanger ze verwacht.

Office 365 is ontworpen voor professionals en MKB-ers om direct te kunnen gebruiken. Heeft u geen IT-personeel in dienst, geen probleem!
Nieuwe gebruikers en hun toestemming niveaus instellen is een eitje!

Met Microsoft kunt u kiezen tussen een cloud-gebaseerde oplossing, een on-premises oplossing of een hybride tussen de twee om uw specifieke operationele en veiligheids-benodigdheden tegemoet te komen.
Microsoft heeft één van de werelds grootste ecosystemen om u te helpen om de oplossing te vinden die precies bij u past.

Office 365 heeft een 99,9 procent service level agreement (SLA) en biedt de gebruikers financiele garantie als de SLA niet gehaald is.
Onze SLA omvat de gehele oplossing en dus niet alleen de ‘core’ diensten.
Microsoft heeft een bewezen staat van dienst aangaande enterprise-klasse beschikbaarheid en u kunt op ze rekenen om slagvaardig te zijn wanneer de diensten toch onverhoopt ‘down’ blijken te zijn.

Met duidelijke technologie en roadmaps voor de verschillende diensten en tijdige notificaties van belangrijke updates, biedt Office 365 u de voorspelbaarheid die u nodig heeft om zelfverzekerde zakelijke beslissingen te nemen.

Alle Office 365 abonnementen bevatten community forums met moderators waar u het antwoord kunt vinden op vrijwel elke vraag die u zou kunnen hebben. Mogelijkheid tot 24/7 telefoon-support is ook verkrijgbaar bij vele abonnementen.

 

Wilt u meer informatie over Office 365 neem dan vrijblijvend contact op via 088 47 47 400 of via onze contactpagina. Tot snel!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback