Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 30 september 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
Microsoft OneDrive Office365

Tot vandaag (30 september) 30gb gratis ruimte bij Microsoft OneDrive voor particulieren

Je hebt Apple’s iCloud, Dropbox, Google Drive, en Microsoft OneDrive. Die laatste is alleen nog niet heel erg bekend bij particulieren. Microsoft probeert daar nu verandering in te brengen en biedt tot 30 september 30GB gratis OneDrive-ruimte voor nieuwe gebruikers.

Dat is veel, die 30GB. Apple biedt op dit moment 5GB vrije ruimte, Dropbox geeft je 2GB en Google Drive geeft je standaard 15GB aan opslag, 30GB is dus écht een stuk meer dan de concurrentie.

Om gebruik te maken van deze aanbieding download je de OneDrive App voor iOS, Android of Windows Phone en activeer je de automatische upload mogelijkheid voor je camera-roll. Je moet dit activeren voor 30 september om de extra ruimte gratis te krijgen.

Enthousiast geworden over OneDive en wilt u meer weten over de mogelijkheden van OneDrive for Business voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een informatieve sessie over de mogelijkheden van Office365.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback