OfficeGrip_logo

Net als wij heb jij het licht gezien en ben je de afgelopen jaren overtuigd dat Office 365 en Azure het helemaal zijn voor bedrijven van klein tot groot.

Ben jij een support/helpdesk medewerker met ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en door projecten in uitdagende omgevingen? Ben jij een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cloud Support medewerker in Office 365, Azure en/of SharePoint

Als Servicedesk Medewerker heb jij passie voor het helpen van mensen bij hun IT vraagstukken. Van het oplossen van problemen krijg jij een kick. Je legt makkelijk contacten en helpt mensen graag en bent een echte teamspeler. Jouw werkzaamheden hebben betrekking op beheeractiviteiten en migratieprojecten. Vanuit onze skilled servicedesk in Roosendaal ondersteun je gebruikers. Je werkt in een team van support engineers waarin nauw wordt samengewerkt met medewerkers van de afdeling support en deployment.

Je houdt je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig:

 • in behandeling nemen, registreren, classificeren en bewaken van incidenten en processen
 • afhandelen van incidenten of deze doorzetten naar de juiste oplosgroep
 • signaleren en analyseren van storingen
 • ondersteunen bij implementatie- en migratietrajecten
 • ICT technische en applicatie inhoudelijke incidenten oplossen

Je hebt:

 • een afgeronde MBO ICT-opleiding niveau 4
 • je hebt 1 jaar werkervaring
 • een mix van de volgende Microsoft-certificaten: MCITP/MCSA, Windows (7/8/10), Office365
 • ervaring met remote supportwerkzaamheden
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een resultaat- en servicegerichte instelling
 • de drive om je verder te ontwikkelen

 

Wat biedt OfficeGrip?

Inhoudelijk interessant, uitdagend en afwisselend werk. Hoe? Door opdrachten en opdrachtgevers speciaal te selecteren voor jouw doorgroeimogelijkheden en wensen. Daarnaast geven wij je veel ruimte voor eigen initiatief en is er veel aandacht voor jou als persoon. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing zijn namelijk belangrijke speerpunten binnen OfficeGrip. Want succes bij onze klanten wordt mede mogelijk gemaakt door onze succesvolle medewerkers. En succesvolle medewerkers krijg je mede door te investeren in hen en het geven van persoonlijke aandacht.

Arbeidsvoorwaarden voor onze Cloud Support medewerker:

 • Een goed basissalaris en een zeer aantrekkelijke bonusregeling
 • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
 • Volop mogelijkheden voor behalen opleidingen en certificeringen
 • Uitstekende pensioenregeling

 

Wie is OfficeGrip?

Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf dat Cloud computing mogelijk maakt op de voorwaarden van haar klanten. Dit biedt jou de doorgroeikansen waar je naar op zoek bent. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Niet alleen op kantoor, maar – als de aard van het werk dat toelaat – ook elders. Daar waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

OfficeGrip staat voor gespecialiseerd ICT-advies. Met tien jaar ervaring zijn wij dé specialist in het inrichten, installeren en beheren van de hybride Cloud oplossingen voor onze klanten. Bij OfficeGrip staat een zeer klantgerichte en professionele service centraal.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende Non Profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

OfficeGrip is Microsoft Cloud Accelerate partner, Microsoft Cloud Platform partner en Small Business partner. We hebben groot vertrouwen in de Cloud strategie van Microsoft en in de producten als Office 365 en Azure. We richten ons dan ook primair op de toepassing hiervan bij onze klanten en prospects en waar nodig vullen we deze diensten aan met oplossingen van andere partners.

Als de bovenstaande beschrijving je aanspreekt kun je je CV en motivatie opsturen naar sollicitatie@officegrip.nl.