OfficeGrip_logo

Vacature: Cloud Support medewerker Roosendaal

Net als wij heb jij het licht gezien en ben je de afgelopen jaren overtuigd dat Office 365 en Azure het helemaal zijn voor bedrijven van klein tot groot. De verschillende componenten van Office 365 weet je te configureren en voor een migratie naar Exchange Online draai je je hand niet meer om. 
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Azure platform en altijd bezig om de nieuwste features in de praktijk proberen. Je werkt samen met de verschillende teamleden en daarnaast adviseer je je commerciële collega’s op de praktische toepassing van Azure, SharePoint, Exchange en Lync Online.

Cloud Support medewerker in Office 365, Azure en/of SharePoint
Als ICT Cloud Consultant implementeer en beheer je oplossingen gebaseerd op Office 365 en Azure bij onze klanten.
Daarbij sta je open voor de nieuwste technieken, trends en technologieën en weet je deze te vertalen en uit te voeren naar renderende oplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast ga je regelmatig mee met de Accountmanagers in de rol van adviseur en weet je wat er in de markt speelt. Naast je technische kennis ben je in staat helder en duidelijk te communiceren en te handelen. Je neemt zelf initiatief om je kennis up-to-date te houden door bijvoorbeeld regelmatig opleidingen te volgen, conferenties te bezoeken etc.

Functie-eisen
• MBO plus werk- en denkniveau
• Werkervaring in Office 365  is een pre
• Je bent sociaal vaardig, communicatief, analytisch en leergierig
• Initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling, wij zoeken kleine ondernemers!

Wat biedt OfficeGrip?
Inhoudelijk interessant, uitdagend en afwisselend werk. Hoe? Door opdrachten en opdrachtgevers speciaal te selecteren voor jouw doorgroeimogelijkheden en wensen. Daarnaast geven wij je veel ruimte voor eigen initiatief en is er veel aandacht voor jou als persoon. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing zijn namelijk belangrijke speerpunten binnen OfficeGrip. Want succes bij onze klanten komt door succesvolle medewerkers, succesvolle medewerkers krijg je mede door te investeren in medewerkers en het geven van persoonlijke aandacht.

  • Een goed basissalaris en een zeer aantrekkelijke bonusregeling
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Volop mogelijkheden voor behalen opleidingen en certificeringen
  • Nieuwste smartphone
  • Een zelf te configureren laptop van de zaak

Wie is OfficeGrip?
Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt dan ook hoe en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Naast keihard werken, ook kunt relaxen met je collega’s. Je nieuwe kantoor heeft een pooltafel, voetbaltafel, dartbord en zelfs een eigen bioscoop. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

OfficeGrip staat voor gespecialiseerd ICT-advies. Met tien jaar ervaring zijn wij dé specialist in het inrichten, installeren en beheren van de hybride cloud oplossingen voor onze klanten. Bij OfficeGrip staat een zeer klantgerichte en professionele service centraal.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende Non Profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

Als Microsoft Cloud Accelerate partner en Small Business Gold partner hebben we een groot vertrouwen in producten als Office365 en Azure en richten ons op de toepassing hiervan bij onze klanten en prospects

Als de bovenstaande beschrijving je aanspreekt zouden we graag je CV ontvangen op info@OfficeGrip.nl

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!